28.11.14

CaGATió!

Ahir en el nostre manifest us dèiem que ens encanta que els artesans vulguin ser partíceps del mercat i que ens ajudin a fer-ne difusió per totes les vies que poden. Sempre hem intentat que ells es sentin també una mica part de tot aquest sarau, però aquest any han superat totes les nostres expectatives. I de lluny. De debò, estem absolutament meravellades.


Us expliquem. Tot comença amb una gran idea dels nois de Temedoy. Ells fan ninots de feltre de tot tipus i, per Nadal, també uns cagatiós súper bonics. Pensant i pensant com podien innovar en aquest personatge tan tradicional se'ls va acudir la brillant idea de fer-ne un a tamany gegant especialment pel mercat. Però això no és tot, el més emocionant, és que el tió té forma de GAT. No podíem estar més contentes amb la idea!

La questió és que ja tenim el caGATió gegant i la idea és fer-lo cagar tots junts diumenge, al finalitzar el mercat. I què cagara? Doncs diferents lots de regals que ens han cedit tots els artesans participants. És a dir, no només els nois de Temedoy han tingut una gran idea, sinó que tota la resta s'hi ha sumat de seguida i sense pensar-s'ho!


I com podreu participar en el sorteig del caGATió? Doncs és ben fàcil. Durant els dos dies del mercat a la paradeta solidària vendrem números al preu simbòlic d'1 euro. En podreu comprar tants com vulgueu, com més en tingueu més possibilitats de guanyar. Els diners del sorteig se sumaran al donatiu del mercat i, per tant, aniran íntegrament a UniversiGats. Així que si ens visiteu i voleu ajudar directament als gatetes, aquesta és la millor manera. A més a més, qui sap? Potser la sort us somriu i us emporteu algun regalet a casa. :)

Bé, i fins aquí els preparatius del mercat d'enguany. Estem molt emocionades (i nervioses!). Us veiem a tots demà i diumenge!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario