18.12.14

L'HORA DEL BALANÇ

Hem trigat més de dues setmanes en escriure el ja tradicional post de balanç perquè aquesta edició ens ha costat una mica recuperar-nos. Enguany el mercat ha estat més gran que mai i això ha fet que els maldecaps, nervis, problemes i imprevistos es multipliquessin. I també la feina, és clar.

Malgrat això no ens podem queixar. No podem, ni volem. Després de tant d'esforç i mal de panxa tot ha sortit genial. La feinada dels mesos previs al mercat s'ha traduït en més de 2.000 euros que aniran destinats directament a UniversiGats! No podem estar més felices i satisfetes, perquè al final és això el què importa, poder ajudar a aquells gatetes que més ho necessiten. Ho volem repetir un any més: això és el que dóna sentit al We Love Cats Market.

Però el We Love Cats Market no som només la Vanesa i la Montse. Sense vosaltres res d'això seria realitat. No podríem organitzar un mercat tan xulo sense la creativitat i l'amor per les coses fetes dels 40 artesans participants i tampoc sense la seva alegria, implicació i capacitat d'entendre els entrebancs que puguin aparèixer en qualsevol moment. Moltes gràcies a tots per ser-hi!

Moltes gràcies també a tots aquells que malgrat el mal temps, la pluja i la llevantada vau sortir ben decidits de casa vostra cap al CREC. Com els dos darrers anys no ens vau fallar i també va voler formar part d'aquests dos dies tan especials. Concretament van passar pel We Love Cats Market més de 3.000 persones!! Us supereu a cada edició!!
 
I encara ens queden més agraïments!! Això és quasi com una gala dels Óscars!! Volem agrair de tot cor a tots aquells que ens ajudeu a fer gran el mercat i ens feu costat d'alguna o altra manera, ja sigui compartint a les xarxes socials o bé perquè treballeu en algun mitjà de comunicació i decidiu feu-nos cas. També volem donar un gràcies enorme a la família, amics i companys de feina que ens aguanten els nervis i ens donen suport de manera incondicional durant les setmanes prèvies al mercat. Sense vosaltres ens sentiríem perdudes!

Abans de marxar, us deixem amb els dos vídeos oficials d'aquesta edició perquè pugueu veure l'ambient que es va viure durant la celebració del mercat!Sí, sí, ho heu llegit bé! En tenim dos! :)

El primer és de la productora Gud Roll, que està especialitzada en vídeos d'esdeveniments. Si entreu al seu web, podeu veure els diferents estils que tenen i prendre nota per si en algun moment necessiteu algú que us faci un vídeo. Gràcies Emilio i Maria per acompanyar-nos aquesta edició i fer-nos aquesta promo tan xula!!I l'altre és del nostre estimat Marc, un amic que un dia sense saber com es va trobar enmig d'aquesta voràgine del handmade i el craft i s'ha convertit en la nostra mà dreta a l'hora de fer els vídeos i de donar-nos suport ja sigui moral o recollint taules o el que calqui. We Love You!!I fins aquí la 3a edició del We Love Cats Market. Ens veiem al setembre de 2015! :)


No hay comentarios:

Publicar un comentario