24.11.14

KIREEI I BASTICAFO TAMBÉ ESTARAN AL WE LOVE CATS

Si hi ha una cosa que ens fa especialment contentes –a banda d'ajudar els gatetes– és veure com cada any el mercat va creixent i es va consolidant tant pel que fa als visitants i els participants com també pel que fa als patrocinadors. Any rere any anem sumant projectes i personetes que creuen en el nostre mercat i que també s'estimen els gatetes... I avui és moment de conèixer un altre dels nostres patrocinadors... :D

Si l'altra dia us parlàvem de Lata de Sal, l'editorial especialitzada en llibres de gatetes, avui és moment de conèixer la primera revista en paper que es va publicar a casa nostra i que encapçala tot aquest moviment del handmade i el craft aquí: Kireei Magazine. Diem que és una revista, però la veritat que s'assembla més aviat a un llibre de col·leccionisme ja que l'edició està molt cuidada, el paper és únic i a l'interior trobareu articles de petits projectes creatius, artesania, fotografia, il·lustració, disseny, moda... Les fotografies també són una delícia! Realment és una petita joia per als handmade lovers!


Kireei Magazine va néixer a partir del blog Kireei cosas bellas que va engegar la Cris Camarena. Aquesta aventura l'ha portat a iniciar d'altres projectes com ara un llibre de contes que tot just s'ha publicat aquest any i és la joia de la corona. Es tracta de Batiscafo en el mar, un recull de contes il·lustrats que faran les delícies dels més petits de casa. Feu una ullada a la seva web i veureu què bonic que és!


I tots els que tingueu pensat venir al mercat, esteu de sort perquè tenim 3 números de l'última revista i 3 Batiscafo per sortejar entre tots aquells que passeu per la paradeta solidària i compreu un dels números per a la rifa solidària que estem preparant. Cada bitllet valdrà 1€ i els diners recaptats es donaran també a Universigats. Així vosaltres també podreu ajudar directament els gatetes d'aquesta associació. Què us sembla? Vindreu a buscar algun numeret, oi?


No hay comentarios:

Publicar un comentario