3.11.14

JOAN COLOMO LOVES CATS

I nosaltres love a Joan Colomo... I això és així! No hi ha més. Som fans de Joan Colomo i ho diem així en veu alta. Ja ho érem abans, però ara encara ho som més després que va decicir plantar-se unes orelles de gat i composar la cançó i protagonitzar el vídeo de la 3a edició del mercat. Sí, sí, ho heu llegit bé! Aquest any el protagonista del vídeo oficial del mercat és el cantant Joan Colomo!

I és que ja fa gairebé un any que somiàvem a sumar-lo en aquesta aventura-bogeria d'ajudar els gats abandonats de la ciutat de Barcelona. Et voilà! Uns contactes per aquí, unes trucades per allà i alguna birra i algun cafè i... Joan Colomo és el protagonista del vídeo promocional d'aquest any!

Van sorgir moltes idees sobre com gravar el vídeo: als jardins de la UB envoltats dels gatetes de l'associació Universigats que aquest any rebrà la donació? En un local ple de pongos de gats? Vestit amb una disfressa de gat? Finalment, vam optar per fer un escenari minimal –perquè ja sabeu que menys és més!– i ens vam plantar al terrat de casa la Munsta, en Joan es va col·locar les orelles de gat, va enganxar l'orgue a la guitarra amb velcro i amb un parell d'hores –i algunes preses falses– ja ho teníem!

Que ningú es pensi que trobarà una cançó cuqui de gatetes, eh! Més aviat el contrari. Joan Colomo ens fa una visió peculiar de qui són els gatetes i per què ens fascinen tant i també sobre quin podria ser el futur de l'espècie humana si no els cuidem una mica... Així que estigueu atents al que cal fer si voleu salvar-vos d'un futur extermini! Esperem que us agradi tant com a nosaltres!!!!! Va, doneu-li al play!



Ja sabeu que en tot això del mercat sempre enredem amics i família, oi? Doncs en aquesta ocasió no podia ser diferent... Primer vam enredar en Joan i després en Lluís Huedo i en Jordi Castells, dos integrants de la cooperativa audiovisual Coopèrnic –especialitzada en gravar videoclips de l'escena indie catalana– per fer-nos el vídeo. Som molt persuasives i no ens van poder dir que no (també ens devien algun favor! :P ) Així que des d'aquí un gràcies gegant a tots tres per deixar-vos enredar!!!

I ara ja sabeu què us toca a vosaltres que esteu a l'altra banda de la pantalla... Compartir el vídeo, fer-lo córrer per les xarxes socials, convidar la gent a venir al mercat i ajudar-nos a ajudar els gatetes de Barcelona! Sense vosaltres, nosaltres no podem fer res! Vaaaaa, que el compte enrere pel cap de setmana del 29 i 30 de novembre ha començat!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario