18.11.14

LA LATA DE SAL TORNA A COL·LABORAR AMB EL WLCM



La Lata de Sal és una petita editorial de llibres il·lustrats amb seu a Madrid. Publiquen volums en català, gallec i castellà i tenen dues col·leccions, una de temàtica vintage i una altra preciosa centrada en (oh! atenció!) els gatetes. L'any passat ja van col·laborar amb el We Love Cats Market fent donatiu d'un parell de lots d'exemplars perquè els poguéssim sortejar entre els assistents al mercat. La proposta va agradar molt, es van vendre molts números de la rifa i gràcies a la seva ajuda van aconseguir ajudar una mica més als gatetes!

Estem molt agraïdes i emocionades que aquest any s'hagin tornat a posar en contacte amb nosaltres per repetir l'experiència! Un altre cop ens han cedit 5 llibres que sortejarem entre tots aquells que ens vingueu a visitar al CREC el 29 i el 30 de novembre. Durant les dues jornades de mercat vendrem números a preu simbòlic d'1€ per poder participar a la rifa de La Lata de Sal. En podreu comprar tants com vulgueu! Diumenge, a última hora, una mà innocent ens ajudarà a treure els números premiats.

El suport de La Lata de Sal i d'altres patrocinadors que us anirem presentant en els proper dies (queden menys de dues setmanes per al mercat!!) ens anima, ens fa a tirar endavant, ens fa creure en el projecte, fa que el mercat sigui més gran i sobretot, ens ajuda a ajudar una mica més als gatetes, els veritables protagonistes de tot plegat!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario