6.11.14

ELS NOSTRES CRAFTIES GATUNOS (PART 4)

Aquesta setmana ha estat molt emocionant. Hem estrenat el vídeo amb la cançó única, exclusiva i original que ens va fer Joan Colomo per promocionar el mercat i no ha pogut tenir millor rebuda. Crec que ja l'heu vist tots i totes perquè ja té més de 1.000 visites! Estem tan contentes! Esperem que totest aquestes reproduccions del vídeo es tradueixin en visitants al mercat, eeeeh?

La propera setmana també començarà emocionant...però com sempre ens agrada mantenir el misteri i no us explicarem res més. Això sí, estem quasi segures que us agradarà molt. Gairebé tant (més és impossible) que els 5 crafties que us presentem avui i que respiren talent per tots els porus!

My Little Wood 

My Little Wood treballa la fusta fins convertir-la en joguines súper originals. Fetes una a una i pintades a mà, podeu estar ben segur que us emporteu a casa una peça única, de qualitat, que fuig dels estereotips més comercials i que, per si fos poc, està feta amb materials no tòxics i respectant el medi ambient.



Kishboo 

La Vicky de Kishboo fins ara era una experta en treballar la fusta per fer collarets amb formes diverses relacionades amb la natura. Enguany segueix amb aquesta temàtica però s'ha llençat de ple cap a la serigrafia i ha tret una col·lecció juntament amb Numon de petits moneders estampats amb cactus i muntanyetes. Ens morim de ganes de veurel's en directe!


Georgina Armadas 

L'estampació ceràmica ens fascina i la de la Georgina Armadàs ens va enamorar a primera vista. Aquesta dissenyadora barcelonina trasllada les seves il·lustracions a la ceràmica i fa també la seva pròpia terrisseria. Per tant, handmade 100%. Passeu-vos pel seu web, us agradarà tot.



Jimena Ramirez 

Tot i que les seves il·lustracions tenen un punt inquietant, la Jimena no pot ser una persona més dolça. L'any passat ja ens va acompanyar i enguany volíem repetir per tornar a veure els seus dibuixos fascinants i hipnòtics. 


Maria una crep

L'altra proposta gastronòmica del mercat d'enguany té un toc afrancesat i retro. Més bucòlic no us ho podem posar. Són creps artesanals de tots els gustos i colors fetes en una caravana vintage per la Maria i l'Stefan que ja farà 10 anys que volten pel món amb el seu mini-restaurant. Sí, les hem provat i sí, són boníssimes. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario