3.10.13

TAXÁAAN...ALLEHAUS!

Abans de confessar-vos el darrer secret del mercat us hem de dir que estem molt contentes, de fet, estem doblement contentes. Per una banda, estem rebent moltes candidatures interessants d’artesans que volen participar en l’edició d’enguany i tindrem molts problemes per fer la tria definitiva. Ens ho poseu molt difícil però ens feu molt felices a la vegada! Per altra banda, l’olla ja comença a bullir i ja hem aparegut a Europa Press i la gent ja es comença a assabentar que enguany també hi ha We Love Cats Market. Visca! Els gatetes estan molt contents!

D’acord, anem a la teca. Com us dèiem, avui us revelem el darrer detall del mercat. Ja sabem quan, el què, el qui, el com, el per què, només queda l'última coordenada: ON. Abans de res, hem de dir-vos que enguany ens ha costat molt trobar i escollir l’espai on celebrarem la segona edició del mercat. Volíem fugir dels llocs de sempre, però no volíem un lloc molt gran perquè som un mercat modest i no volem créixer desmesuradament, només volem ajudar els gatetes i per això també necessitàvem un lloc amb un lloguer raonable. Hem buscat i visitat molts llocs i n’hem descobert de molts altres, però cap ens ha agradat tant com (redoble de tambors) l’Allehaus.



Allehaus és un local genial situat al carrer Palau número 4, just darrera de l’Ajuntament de Barcelona, al cor de la ciutat. Es tracta d’una proposta de l’equip d’Allehop, una productora audiovisual i de publicitat que ha decidit obrir les portes de la seva llar i acollir activitats i esdeveniments de tot tipus. De moment s’hi han fet diversos showrooms de moda, s’hi han presentat publicacions de tendències, exposicions, actuacions musicals. Us encantarà, ja ho veureu!


Només cal que feu un cop d’ull a les fotos per veure que és el lloc ideal per acollir aquesta edició del We Love Cats Market. Un espai una mica més gran que l’any passat, però que ens permetrà sentir-nos en família igualment, més cèntric perquè vingui moltíssima gent i amb un equip que no ens ho ha pogut posar tot més fàcil! Estem encantades, vaja. I vosaltres, vindreu a comprovar que és un lloc xulíssim, oi? Vinga, que els gatetes us necessiten!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario