24.10.13

ELS NOSTRES CRAFTIES GATUNOS (Part 2)

I com cada dijous és moment de conèixer 6 protagonistes més que el proper 30 de novembre i 1 de desembre ompliran amb el seu talent i creativitat l'Allehaus i ajudaran els gatetes d'UB Gats. :)

Dumbo

L'any passat Dumbo va sorprendre a tothom amb unes tote bags amb un missatge molt contundent i amb el que estem molt d'acord. Enguany n'ha fet de més colors perquè escolliu la que més us agradi. Tot i la foto, que ningú es pensi que s'emportarà la bossa amb gatete dins, eh!! Si en voleu un, l'heu d'adoptar! ;)



Elphan Creations

Per a que us feu una idea Elphan Creation és un creuament entre Woodstock i l'estètica hiptser més actual. L'Elaine coneix a la perfecció la tècnica Tie-dye i també l'estampació de segells amb els que fa textures d'allò més complexes. Pel mercat s'ha proposat estampar sobre altres superfícies però, de moment, no us podem avançar res més.



Fauna y Flora

Fauna y Flora és una de les marques més delicades, boniques i romàntiques que coneixem. Al darrera hi ha la Marta i l'Óscar que han convertit els seus collarets, braçalets, arracades i altres complements en el reflex de la seva manera d'entendre la vida. Els seus dissenys estan inspirats en la natura, el vintage i els objectes antics i és quasi impossible que no us agradi alguna cosa de la seva paradeta.


Jimena Ramírez

La Jimena Ramírez és il·lustradora, va néixer a Méxic pero des de fa alguns anys viu a Barcelona. En els seus dibuixos apareixen alguns trets de la cultura mexicana com els colors cridaners, les calaveres, les flors exhuberants o els cactus barrejats amb elements més innocents i naïf.


Kishboo

La Vicky és una arquitecta de Valencia que també ha estat vivint a Itàlia, on va néixer la seva marca Kishboo, i a Canadà. A la seva vida té quatre grans passions: els gats, els cèrvols, el disseny gràfic i les joies. Kishboo es centra en la bijuteria feta de fusta amb formes d'animals però també experimenta amb altres materials com l'acrílic o els teixits.


La Collarina

Si una cosa té la Gemma, la crafty que hi ha darrera de La Collarina, és que es coneix a la perfecció els mercats de puces i de vell. I és que li encanta trobar peces úniques que després converteix en collarets únics d'estètica vintage. D'una clau o del pom d'una porta d'un armari antic en fa autèntiques obres d'art com les de la imatge!




No hay comentarios:

Publicar un comentario