31.10.13

ELS NOSTRES CRAFTIES GATUNOS (Part 3)

I aquí va la tercera entrega de participants per aquesta segona edició del We Love Cats Market! :D

Fábrica de Texturas

La idea de Fábrica de Texturas va néixer de la voluntat de voler ensenyar a fer coses boniques. A través dels kits DIY de la Gabi i el Xavi es poden realitzar projectes ben diferents, des de segells, a enquadernació passant per nous materials com el plàstic màgic. És el regal perfecte per aquells a qui els encanta desenvolupar la seva creativitat!



Marta Martí

Aquesta marca de bosses fetes a mà a Barcelona va néixer l'any passat. Totes i cadascuna de les peces que podreu veure i comprar al mercat estan dissenyades i pensades per portar-les cada dia. Comoditat i elegància a parts iguals fetes amb pell, lli i cotó. A més, la Marta fa molt poques unitats de cada model, així que, no us despisteu si ja n'heu vist alguna que us ha enamorat!

Mishi Mushi

L'Alba és la crafty que hi ha darrera d'aquesta marca de complements fets i teixits a mà amb ganxet. Llanes de primera qualitat de colors de temporada donen forma a colls gustosos, mitons, bufandes que us escalfaran aquest hivern que tenim per davant i que no us voldreu treure. Originals, funcionals i molt pràctics per combatre les baixes temperatures.


My Little Lemon

L'any passat va triomfar amb les seves tote bags i bosses per dignificar el tupper i aquest any ho farà amb una línia de complements pensada exclusivament per al mercat. El primer que hem pogut veure és aquest moneder teixit a mà amb una llana comprada a Islàndia. La veritat és que ja tenim ganes de veure la resta de coses que està preparant pel proper 30 de novembre i 1 de desembre.



Nevada

Tot i que oficialment podríem dir que s'estrena en aquesta edició, Nevada ja va estar present l'any passat acompanyant a l'il·lustrador Edu J. Montoya. Per aquesta posada en escena està preparant bufandes fetes a mà amb una tela exclusiva i portarà també els collarets de fusta pintats a mà i les totes bags serigrafiades. Guardeu-nos el secret, però al darrera hi ha una de les organitzadores del mercat... La Muntsa Casas! ;)


Nins Stuff

Tanquem la presentació d'aquest dijoys amb aquesta marca de roba i complements per a nadons. Vestits, pantalons i bosses dissenyades i estampades a mà mitjançant la tècnica de la serigrafia. Peces de roba artesanals i còmodes pels primers mesos de vida dels més petits de la casa, inspirades en la natura.

No hay comentarios:

Publicar un comentario