17.10.13

ELS NOSTRES CRAFTIES GATUNOS (Part 1)

Ja ho sabeu tot: l'entitat que rebrà els diners, el lloc on es celebrarà i els crafties molons que participaran. Per tant, podem dir que oficialment comença el compte enrere pel We Love Cats Market i ara només queda fer bullir l'olla perquè el mercat d'enguany sigui molt molt gran!

Abans de començar a presentar-vos els artesans però, volem explicar-vos que la setmana passada vam visitar els autèntics protagonistes del mercat: els gatetes que rebran els diners! Són un encant, ells i l'equip d'UB Gats que es desviu per cuidar-los, estem encantades de poder-los ajudar tant com poguem. I és que és pels gatetes que el mercat té sentit!

Ara sí, amb el vostre permís, comencem amb els participants d'aquesta segona edició!

BimBom

Bimbom és una marca de dos joves dissenyadores de Barcelona amb molta personalitat. Aquest estiu van presentar una col·lecció de collars teixits a mà, braçalets i coixins amb un fresc toc fluorescent molt xulo i perfecte per l'estació més calorosa de l'any. L'altre dia van anunciar que aquest hivern es proposen treballar amb nous materials com la fusta i els minerals. Pel que hem pogut veure té pinta que serà molt més càlida que ens ajudarà a passar millor el fred que ve. Tenim moltes ganes de veure les noves peces!


BRU DIY

Modernitat, ecologia i una proclamació del DIY són les paraules que definiríem a BRU DIY, una marca de kits d'amigurumi que contenen tot el necessari per portar a terme un projecte i que van molt bé si us voleu iniciar en la tècnica. BRU DIY és el plaer per tornar a fer coses amb les pròpies mans.





Caterina Pérez - Les Bags

Les Bags de la Caterina són la delicadesa feta bossa, elaborades amb màxima cura i sense presses, utilitzant teixits naturals, proximitat i qualitat i pensades per ser resistents al pas del temps. Fins ara la Caterina només feia vendes per internet però recentment s'ha animat a presentar les seves creacions en fires i showrooms. El WLCM serà el primer mercat que farà a Barcelona i això ens fa molt felices!



Chiquita Madame

L'ànima de Chiquita Madame és la Liliana i la seva especialitat és teixir. La temporada passada tenia una col·lecció de colls, bufandes i turbants amb noms amb tant de glamour com "Mambo" o "Victor & Victoria". Enguany s'atreveix amb els peücs per als més petits i ens ha dit un ocellet que està preparant cosetes molt especials!



Cookinoflis

Cookinoflis és amigurumi en totes les formes que us pogueu arribar a imaginar! Animalons de tot tipus, flors, càmeres, cactus, moneders, clauers...el ganxet té possibilitats infinites. Ah! I també fan encàrrecs personalitzats! Segur que a la paradeta de Cookinoflis trobareu el regal perfecte per grans i petits.


Emes

Des de Madrid arriba la Maria de Miguel i Emes, la seva marca. Hem de confessar que ens fa molta il·lusió que es traslladi a Barcelona per presentar-nos les seves boniques peces. La roba d'Emes té uns estampats propis realitzats a partir d'il·lustracions fetes per la pròpia Maria que ens traslladen de vegades a un entorn rural, d'altres a una ciutat de conte i d'altres a l'alegria dels primers dies de l'estiu. Tendresa en estat pur, us encantarà!




No hay comentarios:

Publicar un comentario