10.10.13

CARTELÓN PER A LA 2a EDICIÓ

Quines ganes teníem que arribés el 10 d'octubre. La veritat és que aquests dies en què hem rebut tantes sol·licituds han estat llargs, intensos i emocionants. Com ja va passar l'any passat, ens hem quedat amb la boca oberta després de veure la de coses xules i la de talent que hi ha!! Sou la canya! Gràcies a tots i cadascun de vosaltres que us heu animat a enviar-nos la vostra proposta i que creieu, igual que nosaltres, que canviar el nostre entorn és possible amb esdeveniments d'aquest tipus!! Sense vosaltres ja sabeu que això no seria possible... ;)

Malauradament, com ja va passar en l'anterior edició, l'espai és limitat i no tenim lloc per totes les sol·licituds que hem rebut... Així que hem fet una selecció de 30 artesans. Hem intentat mantenir l'equilibri entre les propostes que ja es van poder veure l'any passat i els crafties que per primera vegada participaran al mercat benèfic. A més, estem súper emocionades de comptar amb marques de fora de Catalunya, que s'han animat a omplir la maleta de coses boniques y portar-les a Barcelona per ajudar els gatetes.

I com que no us volem entretenir més, anem al gra! Els participants de la 2a edició del We Love Cats Market són:1. BimBom
6. Dumbo8. Emes
11. Kishboo


17. Nevada


19. Ninù
20. Numon
23. Rulú


30. We Love Cats

No hay comentarios:

Publicar un comentario