25.9.14

I AQUEST ANY ELS GATETES AFORTUNATS SÓN...

Com cada any ens agrada anar desvetllant els detalls del mercat a poc a poc, perquè ens agrada que l'olla faci xup-xup, però sempre a foc lent!! El que us explicarem avui és important, de fet, és el més important de tot. És allò que dóna sentit al mercat i a tots els mesos de feina prèvia: l'associació que rebrà la donació. És a dir, els autèntics protagonistes de tot aquest sarau, els gatetes!!

UniversiGats serà l'entitat beneficiària de l'edició del WLCM d'enguany. Potser el seu nom no us sona, però estem segures que molts de vosaltres per alguna o altra raó heu estat al seu "recinte". Es tracta de l'associació que té cura de la colònia de gats que viu al jardí botànic de l'edifici històric de la Universitat de Barcelona, és a dir, la de la Plaça Universitat. Si sou una mica observadors i heu passejat pel jardí segur que us haureu adonat que hi ha gatetes, doncs ara ja sabeu qui són els responsables de què estiguin tan guapos i saludables!



Ens hem fixat en ells perquè són una associació autogestionada molt petita que des de 2009 i amb només 10 voluntaris intenta fer la seva feina sense cap mena d'ajuda ni suport de la Universitat. UniversiGats s'encarrega de protegir, esterilitzar i alimentar una colònia d'aproximadament 50 gats. A més a més de promoure'n l'acollida i d'adopció de tots els casos possibles i també, és clar, conscienciar sobre el maltractament i la tinença responsable. Una feinada, vaja!

Si tafanegeu la seva pàgina web o al seu facebook veureu tot el que fan i què bonics són els gatetes que viuen al jardí. Potser fins i tot us animeu i voleu ser voluntaris, casa d'acollida o us enamoreu d'algun peludet i us el voleu emportar a casa!!

El jardí de la UB és un oasi enmig dels sorolls i els perills de la ciutat on els gats poden viure amb tranquil·litat (i amb un munt d'amagatalls!) i alhora poden ser controlats, perquè el recinte està força acotat. Nosaltres volem que ho segueixi sent durant molts i molts anys més, per això enguany els volen donar una petita empenta perquè puguin seguir fent la seva tasca tan bé com fins ara.



Però nosaltres soles no podem. Necessiten l'ajuda de tots i cadascun de vosaltres. I ens podeu ajudar de moltes maneres! Si sou crafties podeu enviar-vos la vostra convocatòria per participar al mercat i si sou cat lovers, podeu (HEU) de venir al mercat i sobretot podeu donar-nos un cop de mà explicant a tothom què és això del We Love Cats Market, compartir-ho a les vostres xarxes socials, als vostres grups de Whatsapps i a tot arreu on us vingui de gust. Volem fer-lo més gran que mai, que vingui molta gent i que poguem ajudar molt als gatetes d'UniversiGats!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario