15.9.14

OBRIM CONVOCATÒRIA PER A LA 3a EDICIÓ


Que sí, que sí! Que la maquinària del We Love Cats Market està ja en marxa i amb molta energia per preparar la 3a edició del mercat benèfic handmade que ajuda els gatetes abandonats. :D

Tenim la data, tenim el lloc, tenim l'entitat que rebrà el donatiu, però ens falta una altra cosa molt important: els crafties que durant dos dies ens acompanyaran en aquesta aventura d'ajudar els gats de Barcelona! Així doncs, obrim convocatòria per a artesans, dissenyadors i creadors que vulguin participar al mercat!! De nou, fem créixer la fira una miqueta i enguany serem 35 parades, 5 més que l'any passat. La idea és no fer-lo gaire més gran perquè no volem perdre l'ambient familiar que es crea durant aquests dos dies, però sempre és guai descobrir nous talents. 

Així doncs, des d'ara mateix i fins el proper 5 d'octubre a les 23.59h podeu enviar la vostra candidatura per un dels 35 llocs que hi haurà aquest any. Només cal que ens envieu un mail a hola@welovecatsmarket.com amb les vostres dades de contacte, una petita explicació del què feu i algun document, arxiu o link on poguem fer una ullada als vostres productes. Pot ser un blog, una web, una botiga online o un porfoli… tot el que penseu que ens pot ajudar a seleccionar-vos! :)

Què busquem? Gent creativa, que faci productes originals i diferents, que cuidi els detalls, el packaging i, sobretot, que siguin cat lovers i es comprometin, igual que nosaltres, amb aquesta causa! Això sí, perquè no es saturi el correu, només tindrem en compte un sol mail per participant. Així que penseu bé què ens voleu dir i ensenyar abans de fer clic al botó enviar del mail per no deixar-vos res! 

El preu per participar els dos dies és de 120€ per participant. Amb aquests diners, pagarem el lloguer del local així com del material que necessitem per fer la fira. La resta, es donarà íntegrament a l'entitat seleccionada aquest any (aviat us desvetllarem quina és!). L'any passat UB Gats va rebre 1.200€ de donatiu més 800€ dels diners recollits a la paradeta solidària! Bé, no?

Doncs feu el favor de no despistar-vos i envieu-nos un mail amb la vostra proposta! Recordeu que teniu temps fins el proper 5 d'octubre a les 23.59h! El dijous 9 d'octubre coneixerem els 35 seleccionats que ens acompanyaran a la 3a edició del mercat. Va, esperem els vostres correus, que els gatetes ens necessiten!!! :D

Una vegada més, us demanem que ens ajudeu a fer gran el mercat i que el compartiu a les vostres xarxes socials i li envieu a aquella amiga o amic que fa coses tan xules perquè s'animi a presentar la seva candidatura. Sense la vostra ajuda, nosaltres no podem fer res! 

Abans d’acabar, us deixem les dades pràctiques d’aquesta edició del We Love Cats Market:

Quan? 29 i 30 de novembre del 2014
On? A l'espai de coworking CREC al c/ Blesa, 27 de Barcelona.
Horari: 11 a 21h.
Quota de participació: 120€.

No hay comentarios:

Publicar un comentario