2.10.14

CREC: FORMACIÓ, COWORKING I ARA TAMBÉ GATETES AL POBLESEC

Queda només una setmana per conèixer la llista dels 35 crafties que ens acompanyaran en aquesta edició del We Love Cats Market i que ajudaran els gatetes d'Universigats. Serà just d'aquí una setmana, el proper 9 d'octubre! Abans, però, us hem de dir que tenim moltíssimes candidatures i que se'ns farà molt difícil fer la tria perquè cada any hi ha més nivell i ens ho poseu més i més complicat! Però estem felices perquè això vol dir que cada vegada hi ha més gent que coneix el mercat i vol ajudar els gatetes!! Però fins que no arribi el dia 9, us hem de recordar que la convocatòria per presentar la vostra sol·licitud està oberta fins aquest diumenge 5 d'octubre a les 23.59h i que no us adormiu o haureu d'esperar un altre any a poder optar a formar part d'aquesta aventura! ;)

Dit això i després que en les darreres setmanes us hem anat explicant coses d'aquesta edició, avui és hora de saber una mica més del súper espai on aquest any estarem els cat lovers i els crafties. Com ja us havíem dir, serà el 29 i 30 de novembre (sí, ho hem dit fins a la sacietat, però volem que vingueu i que no us oblideu d'aquesta data!!) al CREC (Centre de Recursos per a Emprenedors i Ciutadans)


Per aquells que encara no sabeu què és, el CREC és un espai de formació i de coworking del barri del Poblesec de Barcelona. Està ubicat al número 27 del carrer Blesa, a tocar dels famosos carrers Blai i Nou de la Rambla. Es tracta, doncs, d'una antiga nau industrial reformada d'aproximadament 1000 metres quadrats on s'hi fan tot tipus d'activitats: cursos i tallers, zona de coworking on sovint hi ha sinèrgies entre els diferents coworkers que hi treballen, esdeveniments puntuals, conferències, presentacions, cursos de cuina... Fins i tot, hi ha un estudi de fotografia. 

Disposen de diferents espais, fet que els permet ser molt polivalents en funció de les necessitats que tenen les persones que arriben al CREC. En el nostre cas, us hem de dir que només hem trobat facilitats per part dels responsables de l'espai. Hi havia ganes per part de les dues parts de fer un projecte comú i ens hem liat la manta al cap i la 3a edició es farà a la sala B, un espai diàfan de prop de 600 metres quadrats on tots estarem ben còmodes i amples. En aquesta edició hem volgut fugir d'espais amb racons complicats i de difícil accés per al públic!


Però a banda dels espais, com us dèiem, el CREC és també un espai de coworking, on cada vegada hi treballa més gent. Hi tenen perfils variats, però complementaris com ara fotògrafs, dissenyadors gràfics, relacions públiques, documentalistes, traductors... Així que si sou freelance i voleu sortir de casa perquè ja se us ha passat la gràcia de treballar en pijama (a nosaltres ens encantaria!), el CREC pot ser una bona opció! ;)

Aquest any no estem al centre, però estem a una de les zones més de moda ara mateix de la ciutat! El carrer Blai està sempre a tope i, diuen, hi ha els millors bars de tapes de la ciutat (amb perdó de la Barceloneta!). Així que no sigueu mantes i el proper 29 i 30 de novembre agafeu el metro, baixeu a Paral·lel (L2 i L3), pugeu 5 minuts per Nou de la Rambla i gireu a l'esquerra al carrer Blesa, que allà us estarem esperant! Els gatetes ens necessiten!!! =^.^=


No hay comentarios:

Publicar un comentario