1.9.14

TORNA EL WE LOVE CATS MARKET

Avui és dilluns 1 de setembre, segurament un dels dilluns més dilluns de l'any. Però nosaltres, lluny de tenir depressió post-vacacional, ens posem les piles i arraquem amb els preparatius de l'esdeveniment que més il·lusió ens fa de tot l'any. Sí, suposeu bé, és el We Love Cats Market, el mercat handmade benèfic a favor dels gats abandonats de Barcelona! De fet, ja fa setmanes que hi estem treballant, però avui hem decidit donar-vos alguns detalls per fer-vos menys feixuga la tornada a la rutina.

Tenim dates! 
Per tercer any consecutiu escollim el darrer cap de setmana de novembre, concretament els dies 29 i 30 de novembre. Com sempre, pels voltants de Nadal, és la cita perfecta per comprar els vostres regals handmade a dissenyadors i artesans locals, i a més a més, donar un cop de mà als gatetes.

Tenim lloc!
I hauríem d'afegir: estem molt contentes! Enguany el We Love Cats Market tindrà lloc al CREC, un espai de coworking molt ampli i diàfan del carrer Blesa, al Poble Sec. Els seus responsables no ens han pogut acollir millor i estem segures que és el lloc ideal per fer el nostre mercat i potser alguna sorpresa més que us avançarem més endavant! Així doncs, ja sabeu les coordenades. Així que obriu ara mateix l'agenda i apunteu-vos-ho perquè us volem veure allà. :)



Tot i això, encara ens queden molts detalls per desvetllar. De moment encara no sabem el nombre exacte de crafties que hi podran participar. Com us hem dit el lloc és molt ampli i diàfan (més que en cap edició!) i segurament hi haurà algun participant més que l'any passat però no molts més. No ens agradaria créixer en excès perquè volem matenir el caliu familiar dels anys anteriors. També ens agradaria aprofitar aquests espai tant fantàstic per celebrar-hi alguna activitat més al marge del mercat però... Això ja us ho explicarem més endavant! En les properes setmanes també us comunicarem el més important de tot, l'entitat que rebrà enguany els diners del mercat.

Tenim moltes ganes d'ajudar a molts gatetes! I que vosaltres ens ajudeu a ajudar-los! Com sempre, us demanem que des d'ara i fins el dia del mercat ens ajudeu a fer-lo gran i us en feu ressò, el compartiu a les xarxes socials i li expliqueu a tothom com n'és de xulo. Volem que aquesta edició també sigui un èxit!

Comencem!!! =^.^=

PD. Us deixem el programa La ciutat de les bèsties de BTV on vam sortir amb la 2a edició del mercat perquè us aneu preparant per a la 3a edició. Ens podeu veure a partir del minut 17.30''.

No hay comentarios:

Publicar un comentario