18.11.13

LA BOSSA DEL WE LOVE CATS MARKET



Fa unes setmanes us vam demanar consell per escollir els colors del disseny de la tote bag del gatete heviolo, és a dir, la tote bag oficial del We Love Cats Market. Després de fer un recompte de les vostres opinions, va sotir guanyadora la combinació de gatete gris amb el llampec rosa i....aquí la teniu! Estem molt satisfetes amb el resultat!

Durant els dos dies del mercat les totes estaran disponibles a la paradeta del We Love Cats Market i tindran un preu de 5 euros que aniran destinats a ajudar-nos a finançar el projecte. Ja sabeu que el mercat és benèfic i que nosaltres no guanyem res per organitzar-lo i, per això, se'ns va acudir que a través de les bosses podíem finançar les despeses de la promoció de la fira i, en definitiva, mantenir viu el mercat per poder fer moltes més edicions i ajudar més gatetes! :)


2 comentarios:

  1. aiiiinnnsssss en cas de no poder venir, seria possible un enviament??? intentaré venir tot el finde per poder-me escapar a veure-us, a veure si m'ho puc organitzar finalment!!!!

    ResponderEliminar
  2. Hola Esther!
    Si després del mercat sobren bosses probablement les posarem a la venda en alguna botiga online. Tant de bo puguis venir al mercat!! :)

    ResponderEliminar