21.11.13

LA PARADETA SOLIDÀRIA DEL MERCAT

La setmana passada vam acabar de ensenyar-vos els crafties que participaran en el mercat i aquesta, a poc més de 7 dies pel mercat, us volem presentar els patrocinadors que ens acompanyaran aquest any i que ens ajudaran a recaptar més fons pels gats, els autèntic protagonistes del sarau.

De fet, aquest any hem volgut que vosaltres, els visitants, també tingueu l'oportunitat d'ajudar els gatetes d'UB Gats. L'any passat vau ser molts els que us vau preguntar com podíeu ajudar també l'entitat escollida i, per això, aquest any hem preparat una "paradeta solidària" on els diners aconseguits de les vostres aportacions es donaran íntegrament a l'associació escollida aquest any.


La Lata de Sal és una editorial de llibres il·lustrats de Madrid que es va posar en contacte amb nosaltres perquè els va agradar el projecte i volien ajudar-nos d'alguna manera. Publiquen llibres en català, gallec i castellà i tenen dues col·leccions, una de temàtica vintage i una altra centrada en els gats que, com no podia ser d'una altra manera, ens van enamorar. Per tal de recaptar més diners pels gatetes, ens han cedit dos lots de 5 llibres que sortejarem. Durant els dos dies del mercat vendrem números per aquest sorteig  al preu simbòlic d'1€, en podreu comprar tants com vulgueu! Diumenge, a última hora, una mà innocent ens ajudarà a trobar el número premiat i nosaltres ens encarregarem de fer arribar els llibres a l'afortunat.




Si teniu animals, segur que coneixeu aquesta marca d'alimentació de gatetes i gossetes. Doncs bé, després de conèixer el projecte, han decidit sumar-se a l'aventura gatuna i també ens acompanyaran durant el mercat. Ens han volgut donar un cop de mà i ens han cedit aquests necessers de viatge solidaris de quadrets en tons verds molts xulos i que si els adquiriu, estareu col·laborant directament amb UB Gats.


A més, per premiar el vostre compromís amb els gatetes abandonats de la ciutat, Royal Canin també sortejarà una enciclopèdia del gat amb la qual podreu conèixer a la perfecció el vostre pelut. Aquí no vendrem numerets, sinó que només haureu de deixar les vostres dades i creuar els dits perquè us toqui. Royal Canin seran els encarregats de fer-vos-la arribar, si sou els afortunats! Tot això ho trobareu a la paradeta solidària, i estem segurs que us encantarà tot!


UB Gats

UB Gats, l'entitat a la que aquest any rebrà la recaptació del mercat, també tindrà el seu racó a la paradeta dels patrocinadors. En el seu cas tindran unes tote bags solidàries amb motius molt gatunos i frases que defineixen molt bé a totes aquelles persones que estimem als animals. Els diners que recullin de la venda d'aquestes bosses aniran directament als gatetes d'UB Gats, així que ja sabeu, si voleu col·laborar aquesta és una molt bona manera!





No hay comentarios:

Publicar un comentario