7.11.13

ELS NOSTRES CRAFTIES GATUNOS (Part 4)

Un altre dijous i 7 dies menys pel mercat. Nosaltres ja comencem a tenir papallones a l'estòmac! La veritat és que ja estem enllestint els últims detalls i us podem avançar que hem preparat algun sorpreseta que veureu la setmana vinent. Ara, però, no us podem dir res més, de moment, us haureu de conformar amb els 6 crafties del dijous!

Ninù
La Sandra Comas és de Figueres però actualment viu a Torí. Vindrà d'Itàlia expressament per al mercat i estem molt contentes de poder comptar amb les seves delicades creacions. A Ninù podem trobar bosses ben pràctiques pel dia a dia i també clutch de mà per a ocasions més especials. La Sandra també fa amb les seves mans uns collars de ceramica combinats amb brodat la mar d'originals!


Numon

Numon és una marca especialitzada en donar segones oportunitats a peces de roba que havien quedat oblidades. Darrera hi ha la Núria que converteix cortines, fundes de matalassos o estovalles en bosses precioses de diferents mides i formes. Enguany, a més a més, també ha començat a recuperar antics cobrellits tenyint-los de colors súper xulos i la veritat és que a nosaltres el resultat ens encanta.



Pepito & Co.

Als gossetes i als gatetes també els agrada posar-se ben guapos i això ho saben molt bé els nois de Pepito & Co. Venen al mercat directes de Madrid i ens portaran collars per a gos i gat i molts altres complements com capelines o jerseis. A la seva paradeta segur que trobeu el regal perfecte per als vostres companys més fidels.


Pipiripops

Si penseu que els ninos són cursis o nyonyos és que encara no heu vist els de Pipiripops. I és que estem parlant de ninos d'un altre planeta, súper originals i molt imaginatius. Són tan handmade que cada model és únic, no hi ha cap que repeteixi la combinació de teles. Perfectes per a regalar als més petits o, per què no, també als més grans!


Rulú
Rulú són Roger (Ru) i Laura (Lú) dos diseñadors i il·lustradors que ja fa un temps que van decidir unir forces per crear els seus productes 100% Heartmade. Fan col·leccions d'accessoris de moda i també per a la llar ben coloristes i lluminoses. Ah! I si ho desitgeu també us podem fer un regal personalitzat per encàrrec. No us semblen genials?


Sa&Bó

Els nois de Sa&Bó dissenyen sabons a mida per les necessitats de a cada tipus de pell per tal de tenir-ne cura de la millor manera possible. Utilitzen productes 100% naturals i tenen un gran ventall d'aromes que s'adapten a tots els gustos. És la paradeta ideal per aquells a qui els agrada cuidar-se i també cuidar als altres.


No hay comentarios:

Publicar un comentario