15.10.12

WE ♥ EL JARDINET DELS GATS

Com ja us hem anat explicant en els altres posts, el We Love Cats Market es tracta d'un mercat handmade solidari amb els gatetes. Us hem explicat una mica la iniciativa, també com podeu participar... Ara ha arribat el moment que us parlem de l'associació que rebrà la donació de tots els participants del mercat.

El Jardinet dels Gats és una entitat de Barcelona que, des de l'any 2005, es dedica a rescatar i donar en adopció als gats que viuen als carrers del districte de Ciutat Vella i d'altres zones de la ciutat. Treballen incansablement per donar una segona oportunitat a tots els animals que han estat abandonats o que ja han nascut al carrer.

Ja sabeu que estimem els gatetes i sabem que El Jardinet i altres entitats, ara mateix, les estan passant canutes per culpa d'aquesta crisi que estem vivint… Les administracions han retallat en subvencions, els abandonaments augmenten i les adopcions cauen en picat. Per això, hem volgut aportar el nostre granet de sorra a la causa gatuna!

Us podem assegurar que El Jardinet dels Gats, a part d'una entitat exemplar amb uns voluntaris extraordinaris que dediquen el seu temps lliure a rescatar als gatetes i trobar-los una nova llar, és un lloc màgic. Si no fos perquè molts dels animals que hi viuen tenen històries tristes al darrera, fins i tot podria considerar-se que és el paradís gatuno com podeu veure a les fotos (totes les fotos són de Sonia Villegas)! Però la realitat és una altra… Tant de bo poguéssim dir-vos exactament on es troba per poder anar a veure'l, però no podem. No dient la seva ubicació, evitem que algun indesitjable vagi i abandoni el seu gat a les portes de l'associació (això passa massa sovint)... :__(

Així que us convidem a què visiteu la seva pàgina web, us sumeu al seu Facebook, els seguiu pel món pajaritil Twitter i, per què no?, adopteu o apadrineu a algun dels gatetes que esperen trobar una llar. Això sí, si us animeu heu d'assegurar-vos que és per a tota la vida, eh! Res d'agafar un gat i quan em cansi el torno o el deixo en un parc perquè “s'espavila”! Penseu que el karma gatuno té molt mala llet i us ho retornarà multiplicat per mil!


I recordeu que la convocatòria per participar al mercat benèfic està oberta! Necessitem artesans, dissenyadors, creadors, il·lustradors… Si tens una tenda de roba, una merceria molona, fas sabons preciosèrrims, prepares esdeveniments, vens material de scrapbooking… aquesta és també la teva fira! Quants més siguem, a més gatetes del Jardinet dels Gats podrem ajudar! :D

Aquí el post sobre com participar! :)

No hay comentarios:

Publicar un comentario