31.10.12

ELS NOSTRES CRAFTIES GATUNOS (Part 1)

Després de l'emoció de l'últim post en què us vam presentar la llista de seleccionats pel primer We Love Cats Market, és moment de coneixe'ls una mica més i saber qui són, què fan... El que està clar és que, si han estat seleccionats, és perquè molen un munt! Com que d'aquí al mercat queden encara uns quants dies hem pensat que aquesta seria una bona manera de fer-vos dentetes i obligar-vos a venir... ;)


Encetem la secció amb una parella craftie de nivell... Són la Deborah i l'Arieh, els creadors de Dumbo; una marca que va néixer l'any 2008, com ells mateixos diuen, "como vía de escape y para hacer algo con nuestra creatividad, que estaba empezando a oxidarse tras muchos años de inactividad". Ara ho peten allà on van i a Google surten en primera posició per davant de la peli de Walt Disney!! No sabem amb què ens sorprendran en aquest primer We Love Cats Market. Només us podem dir que estan preparant una minicol·lecció i a nosaltres ens fa molta il·lusió que hi siguin! Altres projectes requeteguais són El Club Handmade, Craft & the City i Oye Deb!


Si esteu buscant un complement súper bonic, fet amb delicadesa i amb un toc vintage per regalar aquest Nadal, nos us podeu perdre l'estand de Fauna y Flora. Són especialistes en polseres i collarets d'estètica delicada i romàntica inspirats en la naturalesa i els objectes antics. Minimalistes, de colors pastel i daurat creen autèntiques meravelles com les que veieu a la foto.A nosaltres ens encanten!! ♥


Ara és el torn de Half Pomelo, una marca de Barcelona que es dedica a estampar i serigrafiar dissenys propis. En el seu estand hi trobareu creativitat al màxim a través dels dibuixos de les seves samarretes, bodies per a bebitos o tote bags. Tampoc us podeu perdre els brodats súper xulos que fa!


La Montserrat és l'ànima dolça i creativa que hi ha al darrera de Happy Horn. Es tracta d'una marca de bosses boniques boniques... Són bosses fetes i tallades a mà que amaguen un missatge molt especial pensat i brodat artesanalment per la mateixa Montserrat. Endur-se una de les seves bosses és quedar-se amb un  tresor únic, especial i irrepetible! Per això, us recomanem que vingueu amb temps al mercat perquè se us farà difícil triar la bossa i el missatge amb què us quedeu! ;)


I acabem el repàs d'avui amb La Collarina una "buscadora" i "recuperadora", com ella mateix indica, de peces antigues que després converteix en collarets exclusius d'estètica vintage. Habitual dels mercats de segona mà, la Gemma busca peces úniques i curioses amb la idea súper romàntica de dona'ls-hi una segona o tercera vida. No us encanta?

Per cert, dir-vos també que hem tingut dues baixes d'última hora. Són les il·lustradores Clara Sáez i Júlia Abalde, que no podran assistir perquè tenen una fira súper guai a París. Així que en els propers dies us direm els noms dels dos artesans que recuperarem d'entre totes les sol·licituds i que ens acompanyaran el proper 1 de desembre!


No hay comentarios:

Publicar un comentario