11.10.12

QUI S'APUNTA?

Foto vista aquí

Doncs això, que obrim convocatòria d'artesans, crafters, dissenyadors, creadors amants dels gatetes i mega solidaris que vulguin participar en el primer We Love Cats Markets!! :D

Des d'avui i fins al proper 21 d'octubre a les 23:59h tens temps de presentar la teva candidatura. Només has d'enviar un mail a hola@welovecatsmarket.com amb les teves dades de contacte explicant què fas i amb algun document per a poder veure els teus productes. Ens serveixen links a la teva pàgina web o blog, l'enllaç a la teva tenda online, un portfolio… Tot el que pensis que ens pot ajudar per seleccionar-te! Això sí, només es tindrà en compte un sol mail per participant, que després es satura el correu i els mails no arriben!! ;)

Entre totes les sol·licituds presentades, es farà una selecció de 20 creadors (són els que hi caben al local!) que participaran al primer We Love Cats Market! La selecció la publicarem la setmana del 22 al 26 d'octubre. No us volem dir, de moment, el dia per si ens endarrerim, però segur que més endavant us ho podrem dir!

Així que vinga, no esperis més i envia ja la teva sol·licitud que els gatetes ens necessiten!! Ah, i ajuda'ns a difondre, compartir i retweetejar perquè vingui molta gent a visitar-nos, sigui un èxit i el We Love Cats Market no es quedi en una única edició! ;)

Abans d'acabar unes dades pràctiques sobre el We Love Cats Market:
Quan? Dissabte, 1 de desembre de 2012.
On? MOB (Makers of Barcelona), c/ Bailèn, 11. Barcelona. Metro: Arc de Triomf. 
Horari: 11 a 21h. 
Quota de participació: 40€ (30€ de donatiu a El Jardinet dels Gats + 10€ del lloguer de l'espai). 

Creiem que no ens deixem res… Qualsevol dubte, pregunta! Pots contactar amb nosaltres a l'apartat de comentaris del blog (a sota), Facebook (on ja som 121!! Tu ja has fet m'agrada?), Twitter (i follow has fet? Perquè ja som 52!) o al mail hola@welovecatsmarket.com!☺

No hay comentarios:

Publicar un comentario