8.10.12

JA ESTÀ AQUÍ EL WE♥CATS MARKET!

Ens agraden les coses amb personalitat pròpia, fetes a mà, que busquen dibuixar un somriure o despertar un sentiment, que són especials i parlen d'aquella persona que les ha fet… Sí, ens agraden les coses boniques. I també ens agraden els gats! Adorem als gats! No arribem a l'extrem de la noia del vídeo de Youtube, però gairebé. Però això no vol dir que visquem a la inòpia i no sapiguem que el món en el qual vivim no sempre és tan bonic, sinó més aviat tot el contrari… Encara que és ambiciós desitjar-ho (i encara més aconseguir-ho), volem que la bellesa s'imposi a la crueltat i és precisament d'aquesta idea d'on neix We Love Cats Market.
We Love Cats Market es tracta del primer mercat craft solidari. Amb ell, volem recaptar fons per als gats. I no pels quals tenen la sort de viure en una casa, sinó per tots aquells que han nascut al carrer o que han estat abandonats. Per tots aquells que es mereixen una segona oportunitat i per a aquelles associacions que treballen incansablement perquè així sigui. Mola, veritat?

Us anirem desvetllant els detalls del primer We Love Cats Market en els propers posts. Volem mantenir el misteri i que estigueu ben atents! Però abans d'escriure el punt i final, dir-vos només que els diners que recaptem de les quotes de participació dels dissenyadors (i després de pagar el lloguer del local) es donaran íntegrament a l'Associació El Jardinet dels Gats, que s'encarrega de rescatar i donar en adopció els gats de carrer o abandonats del districte de Ciutat Vella de Barcelona i que actualment les està passant canutes  amb això de la crisi i les retallades en subvencions.

I fins a aquí podem llegir (de moment)!

Si voleu estar informats/des a tope sobre el We Love Cats Market, també podeu seguir-nos al nostre Facebook o pel món pajaritil com és Twitter. I si, a més a més, us agrada i voleu compartir-ho, retweetejar-ho, convidar a fer m'agrada… estarem encantades, agraïdes i emocionades que ho feu! :D

2 comentarios:

  1. Guau!! Això pinta molt i molt bé!!! en vull saber més... ^^

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Montse, estigues ben atenta que aquesta setmana tindràs més notícies!! ;)

      Eliminar