9.12.12

UNA ALTRA MIRADA EN FOTOS DEL WLCM

Sembla mentida que ja han passat 10 dies del primer We Love Cats Market... Mare meva com passa el temps! Per sort, ens queda el record d'haver viscut un dels dies més molons dels darrers mesos y ens consolem mirant en bucle les fotos que vam fer durant el dia del mercat. Algunes ja les heu vist al post d'agraïment, però encara ens en queda alguna que penjarem un dia d'aquests a Facebook! ;)

Perà avui hem volgut dedicar aquest post a les mega fotos que ens ha regalat el fotògraf Fernando Bagué, que va venir al mercat a fer una volta i a la tarda va tornar amb la seva càmera i es va passar tres hores fent fotos als artesans, parades, visitants... Són realment precioses i recullen la màgia que tots vam viure aquell dia. En Fernando té un estudi així que si algú busca un fotògraf mega guai perquè l'ajudi amb les sessions de fotos de productes o té al cap qualsevol altra idea, podeu contactar amb ell sense problema a foto@fernandobague.comque segur que us atèn encantat! De moment, no us podem passar la pàgina web perquè hi està treballant, però quan ens la doni us la farem arribar!

Per cert, a Facebook hi ha més fotos del mercat que també ha fet en Fernando. Sí que us demanem que si n'agafeu alguna i la compariu al vostre blog o xarxes socials mencioneu al Fernando perquè s'ho ha currat moltíssim. Així, serà la nostra manera d'agrair-li tot el curro que es va pegar! :)

Gaudiu de les fotos!

Sophie Aguilera
Happy horn
Dumbo
Mishi Mushi
Le tigré cakes
Numon
La Collarina
Romero i Juaneta
Fauna y flora
Tiny Nice Things
Srta Malasuerte
Yo Missmita
Mioland BCN & Chiquita Madame
Afecto souvenir
Neula
Half Pomelo
Par de gatos
Merengue Sweet
My little lemon
2nd Funniest Things
Edu J. Montoya
Luz de papel



3 comentarios:

  1. Es genial!!! qué pena no poder pasarme, me hubiera encantado y hubiera disfrutado tanto...
    saludos
    www.queliodehilo.wordpress.com

    ResponderEliminar
  2. Ohhh quines fotos tan maques ♥
    quin market tan xulo :)

    ResponderEliminar
  3. Ostres, acabo de descobrir la vostra web, quina llàstima no haver-hi pogut participar, m'apunto les dates, perqué les meves casetes per gat hi haurien quedat genials ^^

    Us deixo l'enllaç al meu etsy per si hi voleu fer un cop d'ull, ens veiem aviat ;)

    https://www.etsy.com/shop/Leschatsdecouleur

    Maria.

    ResponderEliminar