3.12.12

DONCS SÍ, EL WLCM VA SER LA BOMBA!
Escribim el post d’avui intentant mantenir la seriositat a les nostres cares no perquè no estiguem felices (que ho estem mogollón!) sinó perquè tenim “agulletes” a tota la cara de tant somriure! I tot i que mola tenir-les, us podem assegurar que són bastant incòmodes... Si es pot mesurar la felicitat pel nombre de somriures que un regala cada dia, el passat dissabte nosaltres vam tocar el cel i tot GRÀCIES A TOTS VOSALTRES!


No podríem dir quanta gent es va acostar el passat dissabte al MOB, però sense cap mena de dubte es van superar àmpliament les nostres expectatives. Sabíem del gran nivell dels participants, però la veritat es que tots i cadascun d’ells ens van deixar amb la boca oberta pel seu talent i creativitat, i també per la seva implicació en el projecte. Sense vosaltres no podríem haver arribat tan lluny segur!


Parafrasejant un tweet de la Cris de My little lemon, una de les nostres participants, el dissabte vam tenir la sort de comptar amb un públic VIP. Sí, sí! Va ser exemplar ja que estava molt disposat a col•laborar amb la causa gatuna y també molt receptiu amb el treball fet pels artesans. En definitiva, que va ser la bomba també!


Descriure l’ambient de “bon rollisme” que hi havia al MOB es fa difícil de transmetre en aquest post. Però tots els que vau participar o els que ens vau venir a veure, segur que sabeu de què estem parlant. Durant unes hores, al We Love Cats Market es notava alegria i felicitat a parts iguals, malgrat la que està caient a fora. Va ser un dia genial que ens fa pensar que alguna cosa està canviant i que la gent busca producte fets amb carinyo i que ens permeten fugir de la uniformitat. Dissabte tots els  visitants del mercat van aportar el seu granet de sorra perquè la forma de consumir canvïi i sigui més responsable i sostenible.


Així doncs... Gràcies a participants i visitants, a amics i familiars, a tots els que vau venir a saludar-nos després de veure’ns als mitjans, a tots els que ens vau fet retweets i heu compartit el projecte a Facebook, a tots els  que viviu lluny de Barcelona i d’una forma o d’una altra ens heu fet arribar el vostre recolzament... Gràcies a tots i cadascun de vosaltres el primer We Love Cats Market ha estat un èxit!


I com no, no podem acabar el post d’avui sense mencionar a tots els màrtirs que ens han aguantat alegries, dubtes i inseguretats a parts iguals durant els últims tres mesos:
- A Edu M. y Edu P., els nostres partners, per ajudar-nos amb el disseny del blog i donar-nos tan bons consells abans d’anar a dormir.
- A la Norma, l’Agnés i la Laia, les nostres compis de continguts per aguantar el nostre monotema, aconsellar-nos tan bé i tallar banderoles després del tupper.
- A l’Anna i l’Eli del MOB per resoldre tots i cadascun dels nostres dubtes, i posar-nos-ho tot fàcil.


Sou molts els que ens heu demanat una segona edició i... Segurament hi serà. Primer, però, ens hem de recuperar una mica que això de muntar un mercat és una feinada i volem que la segona edició sigui tan guai com la primera!! ;)

Per cert, volem veure fotos, posts... Ens faria molta il•lusió saber també com vau viure el primer We Love Cats Market i compartir-lo entre tots mitjançant el nostre grup a Facebook. Així que el nostre mur està obert per a què compartiu les vostres experiències, fotos... No us desfareu tan ràpid de nosaltres! ;)

No hay comentarios:

Publicar un comentario