31.12.12

PER UN 2013 PLE DE GATETES I HANDMADE


2012 ha estat l'any del naixement del We Love Cats Market i la veritat és que ens fa molta llàstima deixar-lo enrere... Realment, i encara que sona una mica cursi, hem aconseguit fer realitat un somni que teníem des de feia temps. I gràcies a vosaltres i al vostre suport hem aconseguit que aquest somni i aquesta primera edició fos un èxit total! Així que aquesta nit ens acomiadarem del 2012 felices i nostàlgiques, però també il·lusionades perquè sabem que 2013 serà un gran any i perquè esteu tots vosaltres a l'altre costat. 

2013 ens portarà noves il·lusions i projectes i, us podem assegurar, que el We Love Cats Market seguirà treballant per ajudar a d'altres entitats gatunes que ho necessiten. De moment, però, i mentre no ens posem de nou a pensar i treballar en la segona edició, us desitgem: 

Que tingueu un 2013 ple de gatetes, handmade i felicitat!

Recordeu que quan engeguem la segona edició ho anunciarem aquí, a la pàgina de Facebook (on podeu fer m'agrada ara mateix, si encara no ho heu fet) i a Twitter. Així que no ens perdeu la pista, eh!  :) 

1 comentario: