19.9.13

JA ÉS AQUÍ LA 2A EDICIÓ DEL WE LOVE CATS MARKET!

Foto
No sabeu la il·lusió que ens fa treure la pols d’aquest blog i escriure aquest post. Tenim una gran notícia: torna el We Love Cats Market! Des de fa algunes setmanes ens hem posat mans a l'obra amb els preparatius de la que serà la segona edició del mercat benèfic handmade en favor dels gats abandonats de la ciutat de Barcelona.

A més a més, aquest any ens proposem fer-lo més gran, hi partiparan 30 artesans i tindrà lloc el cap de setmana del 30 de novembre i 1 de desembre en un local molt cèntric de Barcelona. En els propers dies us anirem donant més detalls i també anunciarem quin o quines seran les entitats que rebran els diners que recaptem de les quotes de participació dels artesans. Com l’any passat volem mantenir el misteri i volem que estigueu ben atents!

Amb aquest post també volem anunciar-vos que ara mateix obrim convocatòria d’artesans, crafties, dissenyadors, creadors i sobretot amants dels gatetes que volgueu participar en el segon We Love Cats Market.

Des d’ara mateix i fins el dia 7 d’octubre a les 23.59h podeu presentar la vostra candidatura. Tres dies després d'aquesta data límit, el 10 d'octubre, donarem a conèixer els participants. Cal que ens envieu un mail a hola@welovecatsmarket.com amb les vostres dades de contacte, una petita explicació del què feu i algun document, arxiu o link on poguem fer una ullada als vostres productes. Pot ser un blog, una web, una botiga online o un porfoli…tot el que penseu que ens pot ajudar a seleccionar-vos!

Això sí, i com l’any passat, només tindrem en compte un sol mail per participant, no volem que el correu es saturi! Aquest any tenim espai per a 30 participants i us hem de dir que ja tenim algun nom que ens fa molta il·lusió que estigui en aquesta segona edició. Però estem segures que encara hi ha molta gent que no coneixem i que ens ve molt de gust descobrir.

Doncs som-hi! Esperem les vostres candidatures, els gatetes us necessiten! I com sempre, us demanem que ens ajudeu a difondre, compartir i ajudar-nos a fer el mercat gran, que ho sàpiga tothom, que hi vingui molta gent i que sigui tot un èxit!!

Abans d’acabar, us deixem les dades pràctiques d’aquesta edició del We Love Cats Market:

Quan? Dissabte 30 de novembre i diumenge 1 de desembre de 2013
On? En un local molt cèntric de Barcelona que desvetllarem en breu.
Horari: 11 a 21h
Quota de participació: 100€

No hay comentarios:

Publicar un comentario