18.3.13

GRÀCIES PER ACOMPANYAR-NOS!

Estem súper contentes després de la xerrada que vam fer el passat divendres al Centre Cívic Casa Sagnier sobre els mercats i fires handmade que es fan a Barcelona. Com ja sabeu, perquè us ho vam explicar en aquest altre post o perquè divendres ens vau acompanyar, vam tenir el privilegi de poder compartir taula amb l'Alícia Rosselló, una de les organitzadores del Festivalet i creadora de Duduá, i conèixer més d'aprop la feinada que tenen les seves organitzadores pràcticament l'endemà que s'acaba la fira.

La xerrada va començar amb nosaltres com a "teloneres". Després de controlar els nervis (és que això de parlar en públic imposa!), vam explicar una mica la nostra experiència a l'hora de muntar el We Love Cats Market. Vam parlar des de les dificultats amb què ens vam trobar, les alegries que ens va donar, els processos que vam seguir... I després li va tocar el torn a l'Alícia, que va compartir amb tots els assistents l'evolució del Festivalet des que va néixer el 2008. Ja al final de la jornada, també hi va haver temps per compartir impressions amb tots els assistents.

Així que volíem aprofitar el post d'avui per donar les gràcies a la Rosa de Casa Sagnier per haver confiat amb nosaltres per participar en aquesta xerrada i a l'Alícia, per interessar-se pel projecte. També a les prop de 40 persones que vau venir a passar la tarda de divendres amb nosaltres i ens vau enriquir amb els vostres comentaris i aportacions. La veritat és que ens va semblar molt interessant intercanviar idees entre tots plegats. GRÀCIES A TOTS!! :)

2 comentarios:

  1. Bones noies :-D Estem super contents d’haver estat presents en la xerrada…no us vau deixar res en el tinter.

    Llàstima que al final “ens van fer fora” :-P perquè sinó encara continuaríem allà.

    Una abraçada

    ResponderEliminar