21.11.12

ELS NOSTRES CRAFTIES GATUNOS (Part 4)

Falta poc més d'una setmana pel gran dia, el dia D, el dia del We Love Cats Market! No sabeu les ganes que tenim, la il·lusió que ens fa i com us agraïm totes les mostres de suport i l'acollida que hem rebut per part de tots vosaltres fins ara! Però, vinga, no és el moment (encara) de posar-nos cursis, ens queda molta feina per fer. De moment, avui us presentarem les propostes cinc crafties gatunos més. Quedeu avisats: fan coses xulíssimes!



La Marta de 2nd Funniest Thing és experta en donar una nova vida a objectes oblidats o fins i tot a punt de llençar. Amb un pallet us munta un chill out, amb un cistell de mimbre una taula i amb una mica de pintura converteix aquells texans que teníeu perduts al fons de l'armari en pura tendència. És tota una artista!


Il·lustració, ceràmica i la combinació de totes dues, aquestes són les especialitats de Sophie Aguilera! Els seus dibuixos són molt xulos però estampats en objectes ceràmics encara són millors i a més, a més, fins i tot en té alguns que cobren vida en forma d'escultura. El que fa la Sophie s'ha de veure en directe així que, tots cap al mercat!


Darrera la Srta Malasuerte hi ha la Niola, una il·lustradora i dissenyadora de Barcelona. Dins el seu catàleg hi ha làmines amb missatges optimistes i xapes, fermalls de ceràmica i llibretes amb un disseny únic i molt especial. Us hem de confessar que estem especialment contentes perquè la Srta Malasuerte ha decidit presentar la seva nova col·lecció al We Love Cats Market!


Tiny Nice Things és el plaer per les petites coses és la sensibilitat feta llana, cotó, teixit i estampat. La Neus ens ha dit que al mercat portarà la seva nova col·lecció de robeta infantil que promet ser extremadament delicada. Ideal per fer un regal únic i diferent als més petits de la casa!


Yo Missmita es Kiomi, una il·lustradora, fotográfa i, com diu en el seu blog, moltes coses més. Aquesta artesana d'origen japonès es va donar a conèixer amb les "Albitas", un fermalls amb una nena dels que n'ha fet tantes versions que ens sembla que no n'hi dues d'iguals! L'1 de desembre en presentarà les seves noves creacions, unes polseres de mil colors i al seu nou personatge, el gat Godofredo. No us ho podeu perdre!

3 comentarios: