13.11.12

ELS NOSTRES CRAFTIES GATUNOS (Part 3)

Ai, ai, ai... Per déu, quins nervis! Només queden 15 dies perquè es celebri el mercat! Sabem que els artesans estan preparant coses súper xules que ja ens han anat ensenyant a través de Facebook i Twitter, nosaltres anem a tope coordinant l'organització, responent mails, distribuint tasques... És un no parar! Però la veritat que encara que l'estrés comença a apoderar-se de nosaltres, estem encantades amb l'acollida i el suport que està rebent el mercat per part de dissenyadors i artesans, i també de públic. GRÀCIES!

 I una vegada fets els primers agraïments (segur que n'hi haurà molts més fins que tot aquest "tinglado" s'acabi), és hora d'aprofundir una miqueta més en el treball que fan 5 participants més de la primera edició del We Love Cats Market! :)


Comencem el repàs amb una marca que ens encanta i que fa unes llibretes boniquíssimes... Es tracta de Neula. Al darrere hi ha l'Iris i l'Alba, dues germanes que un dia van decidir deixar-ho tot per començar una aventura com a artesanes del món handmade. Enquadernen a mà llibretes, àlbums, agendes i quaderns amb unes precioses teles estampades que elles mateixes escullen. Són llibretes úniques taaaan boniques que sap greu fer-les servir! Per cert, ens han dit que hi haurà algunes amb motius de gatetes... ;)


Aquesta foto que veieu és de Neus Manteiga. Es tracta d'una dissenyadora gràfica que un dia va començar a sentir la necessitat de captar amb la seva càmera aquells instants únics i irrepetibles que amaga la vida. Les seves instantànies capten l'essència de l'instant i ens ensenyen una mica l'ànima de la Neus. Encara que no acostuma a participar en molts mercats, sabem que aquest li fa especial il·lusió perquè adora els gatetes... I nosaltres estem encantades que hagi decidit sumar-se a la causa gatuna! :)


Al Darrere de Numon està Núria, una amant dels objectes antics i del reciclatge. D'aquestes dues passions, va néixer el seu projecte personal Bosses amb història amb el qual crea bosses molones com la de la foto. Són bosses úniques fets a partir de la reutilització de roba de la llar com per exemple llençols, estovalles i cortines. Amb aquest projecte, la Núria busca donar una segona vida a objectes oblidats i frenar el cicle de consumisme que hi ha actualment. Interessant, veritat?


Un altre dels nostres participants que aposta per la reutilització és Par de Gatos, que a partir de la combinació de materials crea rellotges tan originals com els que us hem posat en aquest post. Es tracta de cassoles i tapes de cuina reconvertits en rellotge! No ens direu que no són originals? Però en el seu estand també hi trobareu altres meravelles fetes per la Carolina i els seus dos ajudants gatunos en Tomo i la Tila.


I, finalment per avui, tenim a Begoña de Romero i Juaneta que el gener passat va començar a fer  ganxet i no ha pogut parar. Fa aquestes bosses súper precioses puntada a puntada (Mare meva, el treball que hi ha aquí al darrere!) i ara també s'ha iniciat en el brodat a mà de coixins.

Per cert, hem creat un esdeveniment a Facebook on, si no ho heu fet, ja trigueu a apuntar-vos i a convidar a sumar-se a tots els vostres amics, parelles, pares, avis! ;)

No hay comentarios:

Publicar un comentario