28.11.14

CaGATió!

Ahir en el nostre manifest us dèiem que ens encanta que els artesans vulguin ser partíceps del mercat i que ens ajudin a fer-ne difusió per totes les vies que poden. Sempre hem intentat que ells es sentin també una mica part de tot aquest sarau, però aquest any han superat totes les nostres expectatives. I de lluny. De debò, estem absolutament meravellades.


Us expliquem. Tot comença amb una gran idea dels nois de Temedoy. Ells fan ninots de feltre de tot tipus i, per Nadal, també uns cagatiós súper bonics. Pensant i pensant com podien innovar en aquest personatge tan tradicional se'ls va acudir la brillant idea de fer-ne un a tamany gegant especialment pel mercat. Però això no és tot, el més emocionant, és que el tió té forma de GAT. No podíem estar més contentes amb la idea!

La questió és que ja tenim el caGATió gegant i la idea és fer-lo cagar tots junts diumenge, al finalitzar el mercat. I què cagara? Doncs diferents lots de regals que ens han cedit tots els artesans participants. És a dir, no només els nois de Temedoy han tingut una gran idea, sinó que tota la resta s'hi ha sumat de seguida i sense pensar-s'ho!


I com podreu participar en el sorteig del caGATió? Doncs és ben fàcil. Durant els dos dies del mercat a la paradeta solidària vendrem números al preu simbòlic d'1 euro. En podreu comprar tants com vulgueu, com més en tingueu més possibilitats de guanyar. Els diners del sorteig se sumaran al donatiu del mercat i, per tant, aniran íntegrament a UniversiGats. Així que si ens visiteu i voleu ajudar directament als gatetes, aquesta és la millor manera. A més a més, qui sap? Potser la sort us somriu i us emporteu algun regalet a casa. :)

Bé, i fins aquí els preparatius del mercat d'enguany. Estem molt emocionades (i nervioses!). Us veiem a tots demà i diumenge!!

27.11.14

PERQUÈ VAL LA PENA


El We Love Cats Market arriba aquest cap de setmana a la tercera edició, però la il·lusió és exactament la mateixa que la primera vegada. O fins i tot més. Perquè ens fa la sensació que el mercat ha anat creixent de forma col·lectiva i que tothom se'l sent una mica seu, i això és una cosa que ens omple moltíssim i ens dóna forces per seguir endavant. Forces extres per ajudar els gats abandonats de Barcelona i per promocionar els valors del handmade a casa nostra. Val molt la pena i ho estem fent tots junts.

Per una banda, ens encanta veure com els artesans que hi participen estan plenament compromesos amb el We Love Cats Market, com ens fan saber que tenen moltes ganes que arribi el dia de l'inici, com estan orgullosos de formar-hi part, com el promocionen a través de les seves xarxes socials i, en alguns casos, com creen productes especials per a l'ocasió, amb els gatetes com a protagonistes, evidentment. Sempre hem volgut que fos un mercat amb ànima, on cadascú hi posés un trosset del seu cor, i creiem que ho estem aconseguint. Perquè tots els participants (els que estan en aquesta edició i els que han estat en les passades) no només són uns cracks del handmade, sinó que són persones que estan disposades a sumar, a implicar-se i a treballar plegades.

Per altra banda, molts visitants fa temps que ens esteu dient que teniu moltes ganes que arribi dissabte per poder fer el que gairebé s'ha convertit ja en una tradició: passejar-se entre les parades, admirar les obres dels artesans, comprar alguns regals de Nadal i, per què no, fer-se algun auto-regal, que sempre va bé, no? Però com sempre diem, no es tracta de fer un acte de consum i prou. Sabem que cada cop més persones són conscients de la necessitat de fer un consum responsable, preocupant-se d'on està fet el producte, per qui i en quines condicions.

Tot el que us trobareu al We Love Cats Market està fet majoritàriament a mà, a petita escala, amb proveïdors locals i amb moltíssim amor. Ho repetim sempre que podem, però sabem que la gran majoria dels nostres visitants ja ho sabeu. Perquè alguns ens ho dieu i perquè a d'altres se us veu a la cara quan us emporteu a casa algun producte. No és com anar a una gran superfície o la botiga d'una multinacional. Perquè esteu fent un acte de solidaritat amb una entitat que cuida dels gats abandonats i, a la vegada, esteu recolzant el consum local i el fet a mà. Sense oblidar, és clar, que tot és molt bonic.

L'any passat ens vàreu visitar unes 2.500 persones, així que queda clara una cosa, i és que sense vosaltres res d'això seria possible. I no, no és un tòpic. De fet, creiem que aquest cap de setmana es tornarà a demostrar que el We Love Cats Market és una cosa de tots: dels organitzadors, dels prop de 40 artesans que hi participen, de les entitats animalistes, del CREC i de cadascuna de les persones que ens visitaran. Tots hi posarem una petita part del nostre cor, perquè sabem perfectament que val la pena.

I sí, diuen que el cap de setmana plourà, però ens aturaran quatre gotes????

26.11.14

VEO VEO MAGAZINE TAMBÉ VOL AJUDAR ALS GATETES

Avui us presentem el darrer patrocinador del mercat d'enguany. Ja sabeu que si participeu a la rifa solidària que estem preparant podreu guanyar exemplars de la preciosa Kireei Magazine i també llibres de l'editorial La Lata de Sal. A aquests meravellosos regals es sumaran també alguns números de la revista dedicada al món del handmade i del DIY Veo Veo Magazine.



Dirigida i editada per la Mònica Rodríguez, Veo Veo Magazine és una revista-llibre sobre artesania, manualitats i handmade pensada per tots aquells enamorats de crear, reutilitzar i reciclar. Va néixer fa un parell d'anys i en cada número podem trobar tutorials molt ben explicats, entrevistes i reportatges sobre petits dissenyadors i creadors, informació sobre mercats, fires i botigues del sector i recomanacions de materials, productes i llibres relacionats amb el handmade. Tot això amb una edició cuidadíssima i il·lustrat amb unes fotos molt boniques. Només tocar-la, es nota que darrera d'aquesta revista hi ha molta feina i, també i, sobretot, passió per les coses fetes a mà!

La Mònica hi posa a cada número l'amor per aquest món i la seva dolçor, però també la seva tenacitat i la il·lusió per aconseguir que el handmade mantingui la seva essència. Per això, si no ho heu fet encara, podeu subscriure-us a Veo Veo perquè cada número us arribi a casa i d'aquesta manera col·laboreu també perquè tot això del do it yourself continui viu durant molts més anys!

Estem molt contentes de poder comptar amb el suport d'aquests tres patrocinadors de luxe. Gràcies a ells podrem ajudar una mica més als gatetes i vosaltres col·laborar directament amb l'associació, perquè els diners que recaptem amb la rifa solidària aniran destinats directament a UniversiGats. Ja sabeu que cada número tindrà un preu simbòlic d'1€ i en podreu comprar tants com vulgueu!





24.11.14

KIREEI I BASTICAFO TAMBÉ ESTARAN AL WE LOVE CATS

Si hi ha una cosa que ens fa especialment contentes –a banda d'ajudar els gatetes– és veure com cada any el mercat va creixent i es va consolidant tant pel que fa als visitants i els participants com també pel que fa als patrocinadors. Any rere any anem sumant projectes i personetes que creuen en el nostre mercat i que també s'estimen els gatetes... I avui és moment de conèixer un altre dels nostres patrocinadors... :D

Si l'altra dia us parlàvem de Lata de Sal, l'editorial especialitzada en llibres de gatetes, avui és moment de conèixer la primera revista en paper que es va publicar a casa nostra i que encapçala tot aquest moviment del handmade i el craft aquí: Kireei Magazine. Diem que és una revista, però la veritat que s'assembla més aviat a un llibre de col·leccionisme ja que l'edició està molt cuidada, el paper és únic i a l'interior trobareu articles de petits projectes creatius, artesania, fotografia, il·lustració, disseny, moda... Les fotografies també són una delícia! Realment és una petita joia per als handmade lovers!


Kireei Magazine va néixer a partir del blog Kireei cosas bellas que va engegar la Cris Camarena. Aquesta aventura l'ha portat a iniciar d'altres projectes com ara un llibre de contes que tot just s'ha publicat aquest any i és la joia de la corona. Es tracta de Batiscafo en el mar, un recull de contes il·lustrats que faran les delícies dels més petits de casa. Feu una ullada a la seva web i veureu què bonic que és!


I tots els que tingueu pensat venir al mercat, esteu de sort perquè tenim 3 números de l'última revista i 3 Batiscafo per sortejar entre tots aquells que passeu per la paradeta solidària i compreu un dels números per a la rifa solidària que estem preparant. Cada bitllet valdrà 1€ i els diners recaptats es donaran també a Universigats. Així vosaltres també podreu ajudar directament els gatetes d'aquesta associació. Què us sembla? Vindreu a buscar algun numeret, oi?


20.11.14

ELS NOSTRES CRAFTIES GATUNOS (PART 6)

Darreres presentacions d'aquesta edició. Això ja va de debò. Menys de 8 dies per al mercat! Estem histèriques però alhora tan impacients per veure-us les cares a tots que volem que passi el temps molt ràpid i que sigui JA el dia D. Bé, els sentiments se'ns barregen a la panxa, així que sense més dilacions us presentem als crafties d'aquesta setmana!!  

Sietedelonce 

La Nadia aquest any ha tornat una mica als inicis de la seva marca, a allò que la va fer al que és ara mateix: els foulards! Tenim moltes ganes de veurel's, encara no els ha ensenyat a cap lloc i estem impacients perquè seguríssim que han millorat amb els anys!



RuLú Shop 

Podem dir que aquesta temporada RuLú Shop s'ha inspirat clarament en un material: el marbre. La textura d'aquest mineral és present a les seves joietes i també als seus ja mítics rellotges i fa que la seva col·lecció de tardor-hivern sigui absolutament rodona. Nosaltres ja tenim un penjoll Luna a la nostra whishlist!



Silvia Balmaseda 

Una bona paraula per definir a la Silvia és polivalent. Aquesta noia tant sap cosir un vestit, com dissenyar unes lletres tridimensionals, com pensar unes sabatilles per estar per casa. És el que abans era una modista però molt modernitzada, és clar. Per cert, hem vist unes samarretes gatunes al seu Instagram que ens morim de ganes de veure en directe...


Rronrron 

Ja sabeu que als gats els agrada amagar-se en racons des d'on observar tot el que passa al seu voltant, dormir, descansar i també estar calentons. Els originals refugis de Rronrron serveixen per a tot això i molt més. Estan fets amb feltre de llana d'ovella merina 100% natura i són ben suaus. El regal perfecte per als peluts de la casa.



Positive Fabrics 

L'Anna Garriga estava cansada de no trobar teles amb estampats bonics i originals i es va llençar a l'aventura. Va decidir que crearia la seva propia marca de teixits amb la premissa que fossin de gran qualitat i de teixit orgànic. I així va néixer Positive Fabrics, una línia de teles amb dissenys ben bonics que de ben segur despertaran la vostra creativitat.


Uhaala

Uhaala són la Sonia i la Susana dues amigues que van unir les seves creativitats i les seves ganes d'experimentar, de jugar i de provar nous suports per a les seves il·lustracions. La seva ceràmica és de línies delicades, senzilles i no sempre perfecte, però és que, és això el que tenen les coses fetes a mà una a una.



Temedoy

Dos germans i ganes de passar-s'ho bé fent coses junts. Aquesta és amb poques paraules la fórmula de Temedoy. O el que és el mateix: el Dalmaus dibuixa i la Gemma cus les creacions que surten del seu llapis en forma de ninots, bossetes, llibretes i personatges diversos. Transmeten bon rotllo en totes les seves peces.


Tremendamiranda

Tremendamiranda són bolsos que fugen de les modes i que sorgeixen de la inspiració que té en aquell moment la Marta, la dissenyadora de professió i vocació que hi ha darrera d'aquesta marca. Atemporals i fabricats en series molt limitades tenen tot l'encant de les coses fetes a mà.


Verónica Moar

La Verónica i la seva cerámica són tan delicades. Si us fixeu en ella durant el mercat veureu que les seves peces reflexen absolutament la seva personalitat i transmeten senzillesa, sinceritat i la passió per les petites coses.



18.11.14

LA LATA DE SAL TORNA A COL·LABORAR AMB EL WLCM



La Lata de Sal és una petita editorial de llibres il·lustrats amb seu a Madrid. Publiquen volums en català, gallec i castellà i tenen dues col·leccions, una de temàtica vintage i una altra preciosa centrada en (oh! atenció!) els gatetes. L'any passat ja van col·laborar amb el We Love Cats Market fent donatiu d'un parell de lots d'exemplars perquè els poguéssim sortejar entre els assistents al mercat. La proposta va agradar molt, es van vendre molts números de la rifa i gràcies a la seva ajuda van aconseguir ajudar una mica més als gatetes!

Estem molt agraïdes i emocionades que aquest any s'hagin tornat a posar en contacte amb nosaltres per repetir l'experiència! Un altre cop ens han cedit 5 llibres que sortejarem entre tots aquells que ens vingueu a visitar al CREC el 29 i el 30 de novembre. Durant les dues jornades de mercat vendrem números a preu simbòlic d'1€ per poder participar a la rifa de La Lata de Sal. En podreu comprar tants com vulgueu! Diumenge, a última hora, una mà innocent ens ajudarà a treure els números premiats.

El suport de La Lata de Sal i d'altres patrocinadors que us anirem presentant en els proper dies (queden menys de dues setmanes per al mercat!!) ens anima, ens fa a tirar endavant, ens fa creure en el projecte, fa que el mercat sigui més gran i sobretot, ens ajuda a ajudar una mica més als gatetes, els veritables protagonistes de tot plegat!!



13.11.14

ELS NOSTRES CRAFTIES GATUNOS (PART 5)

Penúltim post de presentació d'artesans. Els nervis creixen de manera inversament proporcional als dies que falten pel mercat!! Ja heu vist la tote bag i el cartell que ens ha fet l'Elsa de Desenfoque Gaussiano, oi? A nosaltres ens agrada tant, esperem que a vosaltres també!

Tenim les emocions a flor de pell, però ho deixarem tot per un moment i ens concentrarem a presentar-vos set participants més de l'edició d'enguany. Com cada setmana, us encantaran!!

Julie&Jane 

Julie&Jane és la personalització d'una peça de roba per a nens portada a l'extrem i alhora també una joguina. No és ciència ficció, és realitat i ho podreu veure al mercat. Són vestits, samarretes, banderoles i jocs de memòria amb una tros de pissarra inclòs que permet dibuixar i esborrar tantes vegades com vulguem. Perfectes per fer créixer la creativitat dels més petits.


Pepito & Co.

La història de Pepito, l'autèntic amo d'aquesta marca, és molt bonica. La màxima por d'aquest gosset salsitxa madrileny és el fred, el van abandonar i segurament en va passar molt. Els seus nous amos van decidir fer-li un jersei i com qui no vol la cosa dos anys més tard es van convertir en una petita empresa familiar especialitzada en productes de disseny ecològic per a mascotes.



Polarité 

Les il·lustracions de la Marta Núñez de Polarité són fascinants. Pel traç precís, per la cura en tots els detalls i per les evocadores imatges que surten de la seva imaginació. Les estampa en tot tipus de superfícies però, per si això fos poc, també té una línia de bijuteria igual de bonica i delicada.



Numon

La Núria de Numon és una artista que aconsegueix donar una segona oportunitat a teles precioses que havien estat oblidades pel pas del temps. Cobrellits, cortines, mantes, llençols passen per les seves mans i es converteixen en bosses de tot tipus i mida, motxilles, necessers, moneders...Us podeu imaginar que la tirada de cada model és limitadíssima, així que us assegurem que us emporteu una peça molt única.



Pipiripops 

Pipiripops són peluixos únics. Els models es repeteixen però mai la combinació de teles. Així que podeu estar segur que no hi ha cap ninotet al món com el que regaleu. Galls, pops, calamars, elefants, balenes...els nois de Pipiripops són fans del regne animal, això sí, ho passen pel seu filtre esbojarrat i colorista.


Nido de Abeja 

La Laura de Nido de Abeja és encantadora i estem segures que no hi tornarà a haver a Barcelona una merceria tan moderna i molona com la seva. Durant els dies del We Love Cats serà de les últimes oportunitats que tindreu per comprar els seus kits per fer tot tipus de projectes ideals per regalar als vostres amics crafties, a la vostra xicota (ejem!) o a vosaltres mateixes!



Mishi Mushi

Ha arribat el fred però no us importarà si teniu alguna de les peces que l'Alba fa punt a punt amb llana de primera qualitat. Aquest any ha preparat colls, turbants, mitons, guants per a tots els gustos...i ens ha dit un ocellet que també tindrà alguna peça per als més petits! Haureu de venir al mercat a veure-ho!


10.11.14

LA TOTE BAG I EL CARTELL


Els dilluns són una mica durs i si plou la cosa encara es complica una mica més. Però, com ja us vam dir, avui us portem una sorpresa per alegrar-vos una mica el dia. Ja tenim la tote bag i el cartell del mercat d'enguany!

Si heu vist el vídeo de la cançó de Joan Colomo segurament us vau adonar que aquest any tenim un nou logo de color mostassa i molt indi (dels indis de les plomes i les tendes de campanya). L'ha dissenyat l'Elsa Espinós de Desenfoque Gaussiano i ens agrada molt i molt. Si mai necessiteu una dissenyadora gràfica o web penseu en ella, està especialitzada sobretot en el sector handmade, tot i que també ha treballat per molts altres àmbits. Sap captar l'essència de cada projecte i traduir-ho en logo, pàgina web, botiga on-line, etc. amb una facilitat sorprenent.


Ens agrada tant el nou logo mostassa que l'hem estampat en tote bags que podreu trobar a la paradeta del We Love Cats Market durant els dos dies de mercat. Com l'any passat tindran un preu de 5 euros que aniran destinats a ajudar-nos a finançar el projecte. Ja sabeu que el mercat és benèfic i que nosaltres no guanyem res d'organitzant-lo. A través de la recaptació de les bosses ens ajudeu a finançar les despeses de promoció de la fira i, en definitiva, a fer viable el mercat, a fer-lo una mica més gran en cada edició i, el més important de tot, ajudar a més gatetes! Si voleu la bossa, no us adormiu perquè l'any passat les vam esgotar molt molt ràpid durant els dos dies de mercat!!

També us ensenyem el cartell que ha quedat així de xulo! Hi surten tots els participants del mercat i també tots aquells col·lectius que d'alguna manera o altre ens ha donat un cop de mà en aquesta edició.Si us ve de gust, podeu imprimir-lo i penjar-lo a la vostra botiga o cafeteria preferida perquè tothom sàpiga que el 29 y 30 de novembre tenen una cita amb els gatetes de Barcelona.

Poques coses més queden per desvetllar, això ja ho tenim aquí, cat lovers! Ah, acabem de fer l'esdeveniment del mercat a Facebook també per si ja us voleu anar apuntant i convidar amics, familiars, companys de feina i coneguts a venir o compartir-lo mitjançant les xarxes socials. Recordeu que tots i cadascun de vosaltres ens ajudeu any rere any a fer el mercat més i més gran i ajudar més i més gatetes!! 





7.11.14

MAKING OF

S'acaba una setmana plena d'emocions: hem pogut ensenyar ja per fi el vídeo de la 3a edició del mercat protagonitzat per Joan Colomo, hem conegut 5 participants més... i avui volem tancar la setmana amb les fantàstiques fotografies que ens va fer la Lydia Cazorla durant el rodatge del vídeo! Veureu que són ES-PEC-TA-CU-LARS i capten perfectament l'essència d'en Joan Colomo i també de com va ser aquell matí de rodatge!

En Joan és el prota de les fotos, però també hi ha en Lluís Huedo –el de la barba– i en Jordi Castells –amb camisa de quadres–, els cracks de la cooperativa àudiocisual Coopèrnic encarregats de gravar i muntar el vídeo. A nosaltres dues també ens veureu per allà al mig ajudant en el que vam poder!

Si necessiteu fotògrafa per un esdeveniment, festa, casament, cerimònia, no dubteu a posar-vos en contacte amb la Lydia perquè a banda de ser una crack de la fotografia és un encant de persona. Paraula de cat lovers!!! <3

Per cert, tothom atent dilluns aquí que hi ha nova sorpreseta... Jujuju!



6.11.14

ELS NOSTRES CRAFTIES GATUNOS (PART 4)

Aquesta setmana ha estat molt emocionant. Hem estrenat el vídeo amb la cançó única, exclusiva i original que ens va fer Joan Colomo per promocionar el mercat i no ha pogut tenir millor rebuda. Crec que ja l'heu vist tots i totes perquè ja té més de 1.000 visites! Estem tan contentes! Esperem que totest aquestes reproduccions del vídeo es tradueixin en visitants al mercat, eeeeh?

La propera setmana també començarà emocionant...però com sempre ens agrada mantenir el misteri i no us explicarem res més. Això sí, estem quasi segures que us agradarà molt. Gairebé tant (més és impossible) que els 5 crafties que us presentem avui i que respiren talent per tots els porus!

My Little Wood 

My Little Wood treballa la fusta fins convertir-la en joguines súper originals. Fetes una a una i pintades a mà, podeu estar ben segur que us emporteu a casa una peça única, de qualitat, que fuig dels estereotips més comercials i que, per si fos poc, està feta amb materials no tòxics i respectant el medi ambient.



Kishboo 

La Vicky de Kishboo fins ara era una experta en treballar la fusta per fer collarets amb formes diverses relacionades amb la natura. Enguany segueix amb aquesta temàtica però s'ha llençat de ple cap a la serigrafia i ha tret una col·lecció juntament amb Numon de petits moneders estampats amb cactus i muntanyetes. Ens morim de ganes de veurel's en directe!


Georgina Armadas 

L'estampació ceràmica ens fascina i la de la Georgina Armadàs ens va enamorar a primera vista. Aquesta dissenyadora barcelonina trasllada les seves il·lustracions a la ceràmica i fa també la seva pròpia terrisseria. Per tant, handmade 100%. Passeu-vos pel seu web, us agradarà tot.



Jimena Ramirez 

Tot i que les seves il·lustracions tenen un punt inquietant, la Jimena no pot ser una persona més dolça. L'any passat ja ens va acompanyar i enguany volíem repetir per tornar a veure els seus dibuixos fascinants i hipnòtics. 


Maria una crep

L'altra proposta gastronòmica del mercat d'enguany té un toc afrancesat i retro. Més bucòlic no us ho podem posar. Són creps artesanals de tots els gustos i colors fetes en una caravana vintage per la Maria i l'Stefan que ja farà 10 anys que volten pel món amb el seu mini-restaurant. Sí, les hem provat i sí, són boníssimes. 


3.11.14

JOAN COLOMO LOVES CATS

I nosaltres love a Joan Colomo... I això és així! No hi ha més. Som fans de Joan Colomo i ho diem així en veu alta. Ja ho érem abans, però ara encara ho som més després que va decicir plantar-se unes orelles de gat i composar la cançó i protagonitzar el vídeo de la 3a edició del mercat. Sí, sí, ho heu llegit bé! Aquest any el protagonista del vídeo oficial del mercat és el cantant Joan Colomo!

I és que ja fa gairebé un any que somiàvem a sumar-lo en aquesta aventura-bogeria d'ajudar els gats abandonats de la ciutat de Barcelona. Et voilà! Uns contactes per aquí, unes trucades per allà i alguna birra i algun cafè i... Joan Colomo és el protagonista del vídeo promocional d'aquest any!

Van sorgir moltes idees sobre com gravar el vídeo: als jardins de la UB envoltats dels gatetes de l'associació Universigats que aquest any rebrà la donació? En un local ple de pongos de gats? Vestit amb una disfressa de gat? Finalment, vam optar per fer un escenari minimal –perquè ja sabeu que menys és més!– i ens vam plantar al terrat de casa la Munsta, en Joan es va col·locar les orelles de gat, va enganxar l'orgue a la guitarra amb velcro i amb un parell d'hores –i algunes preses falses– ja ho teníem!

Que ningú es pensi que trobarà una cançó cuqui de gatetes, eh! Més aviat el contrari. Joan Colomo ens fa una visió peculiar de qui són els gatetes i per què ens fascinen tant i també sobre quin podria ser el futur de l'espècie humana si no els cuidem una mica... Així que estigueu atents al que cal fer si voleu salvar-vos d'un futur extermini! Esperem que us agradi tant com a nosaltres!!!!! Va, doneu-li al play!



Ja sabeu que en tot això del mercat sempre enredem amics i família, oi? Doncs en aquesta ocasió no podia ser diferent... Primer vam enredar en Joan i després en Lluís Huedo i en Jordi Castells, dos integrants de la cooperativa audiovisual Coopèrnic –especialitzada en gravar videoclips de l'escena indie catalana– per fer-nos el vídeo. Som molt persuasives i no ens van poder dir que no (també ens devien algun favor! :P ) Així que des d'aquí un gràcies gegant a tots tres per deixar-vos enredar!!!

I ara ja sabeu què us toca a vosaltres que esteu a l'altra banda de la pantalla... Compartir el vídeo, fer-lo córrer per les xarxes socials, convidar la gent a venir al mercat i ajudar-nos a ajudar els gatetes de Barcelona! Sense vosaltres, nosaltres no podem fer res! Vaaaaa, que el compte enrere pel cap de setmana del 29 i 30 de novembre ha començat!!!!