4.12.13

QUAN TOT TÉ SENTIT


Avui, dos dies després de la segona edició del We Love Cats Market, recuperem una mica d'energies i escrivim aquest post. Us hem de dir que ahir estàvem tan cansades que no podíem expressar tota l'alegria i la felicitat que sentíem per dins. I és que ara és quan veiem que tota la feina i l'esforç fets durant els mesos previs al mercat té tot el sentit del món i amb aquest post volem donar-vos les GRÀCIES per ajudar-nos a fer-ho possible! 

Té tot el sentit del món perquè entre els diners recollits de les quotes de participació dels 30 artesans participants en aquesta edició i el que vam recaptar amb la paradeta solidària hem aconseguit sumar la quantitat de 2.000 euros que aniran directament als gatetes de l'associació UB Gats, els autèntics protagonistes de tot plegat. Creiem que, després del mal tràngol de l'estiu passat, tant aquests peluts com els humans que tenen cura d'ells es mereixien una bona notícia com aquesta. I a nosaltres no ens pot fer més felices poder-los ajudar!



Us hem de confessar que setmanes abans de la celebració del mercat estàvem força nervioses perquè volíem repetir l'èxit de l'any passat i no sabíem ben bé què passaria. Tot aquest neguit es va dissipar durant les primeres hores del We Love Cats Market al veure la resposta del públic. La porta de l'Allehaus no va parar d'obrir-se durant tot el cap de setmana i hem comptabilitzat (teníem un comptador manual d'aquells que fan servir als grans esdeveniments!) que hi van passar prop de 2.500 persones. Moltes gràcies per venir, exactament 2.500 GRÀCIES ENORMES!

La veritat és que no ens estranya gens que hagi vingut tantíssima gent a veure'ns perquè que tots i cadascun dels 30 artesans són excepcionals. No només per les seves genials i originals creacions, sinó també com a persones, ells són els que van crear l'ambient tan únic i especial de "bon rotllo" en estat pur que vam tenir al mercat. Com diu la cançó Amb tot de El Petit de Cal Eril que farem servir per vídeo del WLCM que aviat veureu "coneixe-us a tots és tan bonic que em fa viure, que em fa créixer i ser petit alhora". MOLTES GRÀCIES, sou molt grans!


Per últim també un GRÀCIES gegant a tots aquells que d'alguna manera o altra ens heu donat suport i ens heu ajudat a fer soroll a les xarxes socials, als mitjans que ens han donat difusió i amics i familiars que heu vingut a saludar-nos i a fer-nos companyia una estoneta! Tots vosaltres heu demostrar un cop més que alguna cosa està canviant, que alguna cosa esteu canviant. Una altra manera de consumir és possible, més responsable i sostenible i, a més a més, ens pot fer molt més feliços.

I acabem el post amb els agraïments personalitzats per aquells que ens han aguantat durant aquests darrers mesos.

- Als Edu M. i a l'Edu P. per ser el millor dissenyador i el millor assessor del mercat, respectivament. Gràcies per aguanar-nos els nervis.

 - A la Norma, l'Agnès, el Marc i la Mònica, per ajudar-nos a fer tot el que us hem proposat: des de garlandes a vídeos passant per portar-nos ibuprofens d'emergència durant el mercat. Feu que les 8 hores de feina diària siguin més lleus!

- Al Guillermo A. Chaia per ser el millor director de cine del món i dedicar una miqueta del seu temps a fer-nos el vídeo del mercat!


 - A la família Allehaus per posar-nos-ho tot tan fàcil i ajudar-nos en tot el que han pogut!

- A UB Gats per implicar-se des del primer minut en la promoció i difusió del mercat. I, sobretot, per cuidar els gatetes que no tenen la sort de viure en una casa i fer-ho amb tanta passió i dedicació. 

- A l'Alba, perquè amb la seva empenta, ganes i il·lusió ha aconseguit coses inimaginables que fan el mercat més gran i ha aconseguit passar a formar part directament de l'equip We Love Cats Market! Ets la bomba! 

- I al Tet, el gatete protagonista de l'anunci d'aquest any que ha cedit els seus drets d'imatge a canvi de llaunetes i molt de pinso!


Com l'any passat us demanem que compartiu la vostra experiència al We Love Cats Market amb nosaltres! Volem veure les vostres fotos, posts, allò que us vau comprar... Feu-nos-ho arribar al nostre mur de facebook! volem mantenir, encara que sigui virtualment, la felicitat d'aquests dos dies durant una mica més de temps!!