26.9.13

I L'ENTITAT GATUNA QUE REBRÀ EL DONATIU DEL WLCM ÉS...

Ja sabeu que ens agrada mantenir una mica el misteri i anar-vos explicant coses poc a poc per tenir-vos enganxats amb tot el que us anem explicant... i avui toca parlar-vos d'un dels temes que donen tot el sentit al We Love Cats Market, l'associació que aquest any rebrà la donació del mercat. Us hem de dir que des del passat mes de juny que ho tenim clar... Molt clar!

Potser no ho recordareu però a finals de juny va saltar la notícia salvatge que un piròman va cremar, a plena llum del dia, les instal·lacions d'una entitat que treballa a la Zona Universitària de Barcelona on hi van morir 10 gats. Per sort, la ràpida actuació dels bombers va permetre rescatar 36 animals que en aquell moment es trobaven allà i que haurien mort cremats. Ho recordeu? Podeu llegir-ho aquí, si voleu... A nosaltres ens va impactar moltíssim com a amants dels gatetes que som i, com us podeu imaginar, aquell mateix dia vam saber per qui serien els diners d'aquesta segona edició del mercat.

 

L'entitat atacada es diu UB Gats i des de l'any 1999 se'n cuida de les colònies de gats que hi ha en diferents facultats d'aquesta zona de la ciutat. L'any 2000 van crear un punt d'adopció a la Facultat de Belles Arts amb una casa de fusta que feia d'infermeria veterinària i una zona enreixada i pavimentada on hi havia els animals més sociables amb l'objectiu de trobar-los una casa. Aquesta és precisament la zona que va patir l'atac i que els ha deixat sense 10 animals, també sense instal·lacions i amb la por per poder tornar a patir un atac d'aquestes característiques. 

Ara mateix estan a l'espera de tancar un nou acord amb la UB per a la seva reubicació, però mentre això no passa estan en cases d'acollida temporal, cosa que els està posant en una situació molt complicada. A més, no reben cap tipus de subvenció ni pública ni privada. Així que com us podeu imaginar, els gatetes d'UB Gats ens necessiten!! 

 Volem estar al seu costat en aquest moment tan complicat i dir-los que no estan sols, que són molt necessaris i que la feina que fan tots i cadascun dels voluntaris que en formen part és extraordinària. Així que no espereu a què arribi el mercat per ajudar-los, entreu al seu Facebook i coneixeu els gats que esperen una segona oportunitat i si ja en teniu, ajudeu-los amb materials o una petita donació o feu-vos voluntaris si en teniu ganes. Amb un petit gest es poden fer moltes coses!!! 

Us deixem amb una frase que ens va dir la Sara, una de les responsables d'UBGats, quan els vam dir que serien ells qui rebrien els diners del We Love Cats Market:  

"Queremos agradecer de corazón que hayáis pensado en nosotros... Está siendo un año difícil y duro y acciones como estas nos demuestran que no estamos solos y nos da fuerza para seguir adelante, que buena falta nos hacen con lo que nos espera".  

El We Love Cats Market no el fem ni la Montse ni la Vanesa, sinó tots els artesans que us apunteu a la convocatòria per participar, totes les persones que ens veniu a visitar i tots els que estimeu els gatetes. Així que ja sabeu què toca... Fer gran el mercat per poder ajudar a UB Gats perquè puguin seguir rescatant i donant en adopció molts més gatetes!!!!!

19.9.13

JA ÉS AQUÍ LA 2A EDICIÓ DEL WE LOVE CATS MARKET!

Foto
No sabeu la il·lusió que ens fa treure la pols d’aquest blog i escriure aquest post. Tenim una gran notícia: torna el We Love Cats Market! Des de fa algunes setmanes ens hem posat mans a l'obra amb els preparatius de la que serà la segona edició del mercat benèfic handmade en favor dels gats abandonats de la ciutat de Barcelona.

A més a més, aquest any ens proposem fer-lo més gran, hi partiparan 30 artesans i tindrà lloc el cap de setmana del 30 de novembre i 1 de desembre en un local molt cèntric de Barcelona. En els propers dies us anirem donant més detalls i també anunciarem quin o quines seran les entitats que rebran els diners que recaptem de les quotes de participació dels artesans. Com l’any passat volem mantenir el misteri i volem que estigueu ben atents!

Amb aquest post també volem anunciar-vos que ara mateix obrim convocatòria d’artesans, crafties, dissenyadors, creadors i sobretot amants dels gatetes que volgueu participar en el segon We Love Cats Market.

Des d’ara mateix i fins el dia 7 d’octubre a les 23.59h podeu presentar la vostra candidatura. Tres dies després d'aquesta data límit, el 10 d'octubre, donarem a conèixer els participants. Cal que ens envieu un mail a hola@welovecatsmarket.com amb les vostres dades de contacte, una petita explicació del què feu i algun document, arxiu o link on poguem fer una ullada als vostres productes. Pot ser un blog, una web, una botiga online o un porfoli…tot el que penseu que ens pot ajudar a seleccionar-vos!

Això sí, i com l’any passat, només tindrem en compte un sol mail per participant, no volem que el correu es saturi! Aquest any tenim espai per a 30 participants i us hem de dir que ja tenim algun nom que ens fa molta il·lusió que estigui en aquesta segona edició. Però estem segures que encara hi ha molta gent que no coneixem i que ens ve molt de gust descobrir.

Doncs som-hi! Esperem les vostres candidatures, els gatetes us necessiten! I com sempre, us demanem que ens ajudeu a difondre, compartir i ajudar-nos a fer el mercat gran, que ho sàpiga tothom, que hi vingui molta gent i que sigui tot un èxit!!

Abans d’acabar, us deixem les dades pràctiques d’aquesta edició del We Love Cats Market:

Quan? Dissabte 30 de novembre i diumenge 1 de desembre de 2013
On? En un local molt cèntric de Barcelona que desvetllarem en breu.
Horari: 11 a 21h
Quota de participació: 100€