31.10.12

ELS NOSTRES CRAFTIES GATUNOS (Part 1)

Després de l'emoció de l'últim post en què us vam presentar la llista de seleccionats pel primer We Love Cats Market, és moment de coneixe'ls una mica més i saber qui són, què fan... El que està clar és que, si han estat seleccionats, és perquè molen un munt! Com que d'aquí al mercat queden encara uns quants dies hem pensat que aquesta seria una bona manera de fer-vos dentetes i obligar-vos a venir... ;)


Encetem la secció amb una parella craftie de nivell... Són la Deborah i l'Arieh, els creadors de Dumbo; una marca que va néixer l'any 2008, com ells mateixos diuen, "como vía de escape y para hacer algo con nuestra creatividad, que estaba empezando a oxidarse tras muchos años de inactividad". Ara ho peten allà on van i a Google surten en primera posició per davant de la peli de Walt Disney!! No sabem amb què ens sorprendran en aquest primer We Love Cats Market. Només us podem dir que estan preparant una minicol·lecció i a nosaltres ens fa molta il·lusió que hi siguin! Altres projectes requeteguais són El Club Handmade, Craft & the City i Oye Deb!


Si esteu buscant un complement súper bonic, fet amb delicadesa i amb un toc vintage per regalar aquest Nadal, nos us podeu perdre l'estand de Fauna y Flora. Són especialistes en polseres i collarets d'estètica delicada i romàntica inspirats en la naturalesa i els objectes antics. Minimalistes, de colors pastel i daurat creen autèntiques meravelles com les que veieu a la foto.A nosaltres ens encanten!! ♥


Ara és el torn de Half Pomelo, una marca de Barcelona que es dedica a estampar i serigrafiar dissenys propis. En el seu estand hi trobareu creativitat al màxim a través dels dibuixos de les seves samarretes, bodies per a bebitos o tote bags. Tampoc us podeu perdre els brodats súper xulos que fa!


La Montserrat és l'ànima dolça i creativa que hi ha al darrera de Happy Horn. Es tracta d'una marca de bosses boniques boniques... Són bosses fetes i tallades a mà que amaguen un missatge molt especial pensat i brodat artesanalment per la mateixa Montserrat. Endur-se una de les seves bosses és quedar-se amb un  tresor únic, especial i irrepetible! Per això, us recomanem que vingueu amb temps al mercat perquè se us farà difícil triar la bossa i el missatge amb què us quedeu! ;)


I acabem el repàs d'avui amb La Collarina una "buscadora" i "recuperadora", com ella mateix indica, de peces antigues que després converteix en collarets exclusius d'estètica vintage. Habitual dels mercats de segona mà, la Gemma busca peces úniques i curioses amb la idea súper romàntica de dona'ls-hi una segona o tercera vida. No us encanta?

Per cert, dir-vos també que hem tingut dues baixes d'última hora. Són les il·lustradores Clara Sáez i Júlia Abalde, que no podran assistir perquè tenen una fira súper guai a París. Així que en els propers dies us direm els noms dels dos artesans que recuperarem d'entre totes les sol·licituds i que ens acompanyaran el proper 1 de desembre!


26.10.12

I AMB TOTS VOSALTRES...ELS PARTICIPANTS!

Ens ha costat una mica escollir-los però...aquí tenim els participants del primer We Love Cats Market! Finalment serem 24! Com que ens resultava molt difícil descartar algunes propostes hem fet tot el que ha estat a les nostres mans per encabir el màxim d'artesans possible. I així també aconseguir més diners en favor dels gats, els veritables "protas" del mercat!

A tots els que ens heu enviat sol·licituds per participar o ens heu fet arribar la vostra ajuda de diferents maneres, moltes gràcies de tot cor! El vostre suport ens anima a seguir endavant. 

Us esperem el proper dissabte 1 de desembre al MOB! Mentrestant, per anar fent boca podeu anar fent un cop d'ull als enllaços que us deixem aquí sota. Segur que trobeu algun objecte handmade que us roba el cor o perfecte per regalar aquest Nadal!




3. Dumbo


15. Neula
17. Numon


19.10.12

WE ♥ MOB

Ens heu enviat molts mails (que bé!) demanant-nos allargar el termini per presentar la sol·licitud per participar al mercat i... Hem decidit donar-vos uns quants dies més! :D La convocatòria estarà oberta fins al proper dimecres 24 a les 23.59h. Així que teniu uns quants dies més per fer fotos, escriure les vostres presentacions i enviar-nos els vostres mails! No, no patiu que això no farà endarrerir més la llista d'admesos al primer We Love Cats Market! ;) La llista de seleccionats la publicarem el proper divendres 26 d'octubre!!! Apunteu-ho a l'agenda per no oblidar-vos!!!

I dit això... L’altre dia us vam presentar
El Jardinet dels Gats, i avui us parlarem del MOB, el lloc on celebrarem el We Love Cats Market. Es tracta d’un local de 1000m2 situat al carrer Bailèn número 11, a dos minuts d’Arc de Triomf i molt a prop del centre de Barcelona. Abans era un magatzem tèxtil i ara es un espai polivalent molt lluminós i diàfan que des del primer moment vam trobar ideal per muntar el nostre mercat benèfic.



La sala polivalent del MOB serà l’espai on hi col·locarem les paradetes. És una sala molt àmplia, així que encara que hi hagi molta afluència de públic (segur que sí!) no hi haurà problemes per passejar-s’hi.
Cadascun dels participants comptarà amb una taula que mesurarà 220x80, una gran quantitat de centímetres per exposar tots els vostres productes!

Amb poc més d’un any de vida, al MOB s’hi ha organitzat desenes d’exposicions, workshops, conferències i fins i tot concerts! Si amb aquestes fotos encara no en teniu prou,
visiteu la seva pàgina web i veureu com n’és de xulo i com són d’enrotllats! Segur que amb això ja us hem acabat de convèncer per participar al We Love Cats Market!



Mola, oi?? Vinga, animeu-vos, que els gatetes ens necessiten!


15.10.12

WE ♥ EL JARDINET DELS GATS

Com ja us hem anat explicant en els altres posts, el We Love Cats Market es tracta d'un mercat handmade solidari amb els gatetes. Us hem explicat una mica la iniciativa, també com podeu participar... Ara ha arribat el moment que us parlem de l'associació que rebrà la donació de tots els participants del mercat.

El Jardinet dels Gats és una entitat de Barcelona que, des de l'any 2005, es dedica a rescatar i donar en adopció als gats que viuen als carrers del districte de Ciutat Vella i d'altres zones de la ciutat. Treballen incansablement per donar una segona oportunitat a tots els animals que han estat abandonats o que ja han nascut al carrer.

Ja sabeu que estimem els gatetes i sabem que El Jardinet i altres entitats, ara mateix, les estan passant canutes per culpa d'aquesta crisi que estem vivint… Les administracions han retallat en subvencions, els abandonaments augmenten i les adopcions cauen en picat. Per això, hem volgut aportar el nostre granet de sorra a la causa gatuna!

Us podem assegurar que El Jardinet dels Gats, a part d'una entitat exemplar amb uns voluntaris extraordinaris que dediquen el seu temps lliure a rescatar als gatetes i trobar-los una nova llar, és un lloc màgic. Si no fos perquè molts dels animals que hi viuen tenen històries tristes al darrera, fins i tot podria considerar-se que és el paradís gatuno com podeu veure a les fotos (totes les fotos són de Sonia Villegas)! Però la realitat és una altra… Tant de bo poguéssim dir-vos exactament on es troba per poder anar a veure'l, però no podem. No dient la seva ubicació, evitem que algun indesitjable vagi i abandoni el seu gat a les portes de l'associació (això passa massa sovint)... :__(

Així que us convidem a què visiteu la seva pàgina web, us sumeu al seu Facebook, els seguiu pel món pajaritil Twitter i, per què no?, adopteu o apadrineu a algun dels gatetes que esperen trobar una llar. Això sí, si us animeu heu d'assegurar-vos que és per a tota la vida, eh! Res d'agafar un gat i quan em cansi el torno o el deixo en un parc perquè “s'espavila”! Penseu que el karma gatuno té molt mala llet i us ho retornarà multiplicat per mil!


I recordeu que la convocatòria per participar al mercat benèfic està oberta! Necessitem artesans, dissenyadors, creadors, il·lustradors… Si tens una tenda de roba, una merceria molona, fas sabons preciosèrrims, prepares esdeveniments, vens material de scrapbooking… aquesta és també la teva fira! Quants més siguem, a més gatetes del Jardinet dels Gats podrem ajudar! :D

Aquí el post sobre com participar! :)

11.10.12

QUI S'APUNTA?

Foto vista aquí

Doncs això, que obrim convocatòria d'artesans, crafters, dissenyadors, creadors amants dels gatetes i mega solidaris que vulguin participar en el primer We Love Cats Markets!! :D

Des d'avui i fins al proper 21 d'octubre a les 23:59h tens temps de presentar la teva candidatura. Només has d'enviar un mail a hola@welovecatsmarket.com amb les teves dades de contacte explicant què fas i amb algun document per a poder veure els teus productes. Ens serveixen links a la teva pàgina web o blog, l'enllaç a la teva tenda online, un portfolio… Tot el que pensis que ens pot ajudar per seleccionar-te! Això sí, només es tindrà en compte un sol mail per participant, que després es satura el correu i els mails no arriben!! ;)

Entre totes les sol·licituds presentades, es farà una selecció de 20 creadors (són els que hi caben al local!) que participaran al primer We Love Cats Market! La selecció la publicarem la setmana del 22 al 26 d'octubre. No us volem dir, de moment, el dia per si ens endarrerim, però segur que més endavant us ho podrem dir!

Així que vinga, no esperis més i envia ja la teva sol·licitud que els gatetes ens necessiten!! Ah, i ajuda'ns a difondre, compartir i retweetejar perquè vingui molta gent a visitar-nos, sigui un èxit i el We Love Cats Market no es quedi en una única edició! ;)

Abans d'acabar unes dades pràctiques sobre el We Love Cats Market:
Quan? Dissabte, 1 de desembre de 2012.
On? MOB (Makers of Barcelona), c/ Bailèn, 11. Barcelona. Metro: Arc de Triomf. 
Horari: 11 a 21h. 
Quota de participació: 40€ (30€ de donatiu a El Jardinet dels Gats + 10€ del lloguer de l'espai). 

Creiem que no ens deixem res… Qualsevol dubte, pregunta! Pots contactar amb nosaltres a l'apartat de comentaris del blog (a sota), Facebook (on ja som 121!! Tu ja has fet m'agrada?), Twitter (i follow has fet? Perquè ja som 52!) o al mail hola@welovecatsmarket.com!☺

8.10.12

JA ESTÀ AQUÍ EL WE♥CATS MARKET!

Ens agraden les coses amb personalitat pròpia, fetes a mà, que busquen dibuixar un somriure o despertar un sentiment, que són especials i parlen d'aquella persona que les ha fet… Sí, ens agraden les coses boniques. I també ens agraden els gats! Adorem als gats! No arribem a l'extrem de la noia del vídeo de Youtube, però gairebé. Però això no vol dir que visquem a la inòpia i no sapiguem que el món en el qual vivim no sempre és tan bonic, sinó més aviat tot el contrari… Encara que és ambiciós desitjar-ho (i encara més aconseguir-ho), volem que la bellesa s'imposi a la crueltat i és precisament d'aquesta idea d'on neix We Love Cats Market.
We Love Cats Market es tracta del primer mercat craft solidari. Amb ell, volem recaptar fons per als gats. I no pels quals tenen la sort de viure en una casa, sinó per tots aquells que han nascut al carrer o que han estat abandonats. Per tots aquells que es mereixen una segona oportunitat i per a aquelles associacions que treballen incansablement perquè així sigui. Mola, veritat?

Us anirem desvetllant els detalls del primer We Love Cats Market en els propers posts. Volem mantenir el misteri i que estigueu ben atents! Però abans d'escriure el punt i final, dir-vos només que els diners que recaptem de les quotes de participació dels dissenyadors (i després de pagar el lloguer del local) es donaran íntegrament a l'Associació El Jardinet dels Gats, que s'encarrega de rescatar i donar en adopció els gats de carrer o abandonats del districte de Ciutat Vella de Barcelona i que actualment les està passant canutes  amb això de la crisi i les retallades en subvencions.

I fins a aquí podem llegir (de moment)!

Si voleu estar informats/des a tope sobre el We Love Cats Market, també podeu seguir-nos al nostre Facebook o pel món pajaritil com és Twitter. I si, a més a més, us agrada i voleu compartir-ho, retweetejar-ho, convidar a fer m'agrada… estarem encantades, agraïdes i emocionades que ho feu! :D